berokinfo.com

Cum de a deschide un magazin de ochelari

Un magazin optic vinde rame si lentile.
Un magazin optic vinde rame si lentile. (Imagine: Imagine optique de Valla © e gilles din Fotolia.com)

Ochelari de vedere sunt mai populare decât oricând si vanzarea de rame si lentile este o afacere profitabilă. Nu mai este doar folosit pentru a vedea mai bine, ochelarii sunt la modă, distracție și o declarație de moda. Industria ochelar poate fi o alegere mare de carieră pentru că puteți face bani în timp ce ajută oamenii să vadă mai bine și să arate mai bine. Există lucruri specifice pentru a păstra în minte, dacă aveți în vedere deschiderea propriul magazin de ochelari de vedere.

Vizitați alte magazine optice pentru idei și comparație. Construiți un plan de afaceri bazat pe obiectivele și atmosfera locală de vânzare cu amănuntul optic. Consultați-vă cu un contabil, care este cu experiență în planurile de afaceri medicale.

Contactați bord medical statului dvs. sau o asociație optician pentru legile care reglementează puncte de vânzare cu amănuntul optice în starea dumneavoastră. Asociația Opticieni Americii vă poate direcționa către biroul propriu-zis în zona dumneavoastră. Cercetare criterii legale pentru umplere de ochelari și lentile de contact prescrise.

Aboneaza-te la o revistă de comerț optic. Prin intermediul revistei puteți găsi liste de furnizori care vând cadre în zona dumneavoastră. Contactați un reprezentant cadru pentru o programare pentru a vizualiza probe și să caute sfaturi despre stiluri care vinde bine în zona dumneavoastră. Dacă nu aveți unități de afișare pentru cadre, solicitați reprezentantului cadru pentru a recomanda un furnizor de afișare cadru.Call Laboratories Association optice pentru a găsi laboratoare din zona dvs. care fac lentile pentru ochelari de vedere. Faceți o programare cu mai multe laboratoare pentru a compara costurile și politici.

Programați întâlniri cu potențiali optometristilor dacă aveți în vedere leasing spațiu pentru un doctor de ochi în magazin ochelari. universitățile locale sau din apropiere, care au un program de optometrie sunt o resursa buna pentru a gasi medici ochi.

Utilizați asocierea optician statului dvs. pentru a găsi opticieni reputație și cu experiență pentru a lucra în magazin. Fiecare stat are propria sa lege care reglementează eliberarea ochelari și unele necesită opticieni licențiate să fie prezent în timpul vânzării de ochelari de vedere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a deschide un magazin opticCum de a deschide un magazin optic
Ce tipuri de locuri de muncă sunt în domeniul optic?Ce tipuri de locuri de muncă sunt în domeniul optic?
Diferenta dintre lentile din policarbonat și din plasticDiferenta dintre lentile din policarbonat și din plastic
Cum de a deschide un magazin de băuturi alcoolice în GeorgiaCum de a deschide un magazin de băuturi alcoolice în Georgia
Cum de a deschide un magazin de dulciuriCum de a deschide un magazin de dulciuri
Cum de a proiecta un magazin de vânzare cu amănuntul AspectCum de a proiecta un magazin de vânzare cu amănuntul Aspect
Are Medicare Cover Rx ochelari de vedere?Are Medicare Cover Rx ochelari de vedere?
Cele mai bune rame pentru lentilele progresiveCele mai bune rame pentru lentilele progresive
Cum să aflăm bune ochelari de vedere de calitate de la cele ieftineCum să aflăm bune ochelari de vedere de calitate de la cele ieftine
Cum de a începe un Online Femeile imbracaminte de afaceri de vânzare cu amănuntulCum de a începe un Online Femeile imbracaminte de afaceri de vânzare cu amănuntul
» » Cum de a deschide un magazin de ochelari