berokinfo.com

Cum de a începe un companion Senior Business

Infirmierele oferă o gamă largă de servicii pentru persoanele în vârstă.
Infirmierele oferă o gamă largă de servicii pentru persoanele în vârstă. (Imagine: Stockbyte / Stockbyte / Getty Images)

Țara este plină de seniori care nu sunt încă bolnav cronic, dar au nevoie de un fel de asistență și îndrumare regulate. Infirmierele, cum ar fi un companion senior joacă un rol esențial în a ajuta persoanele în vârstă să conducă un stil de viață activ în timp ce creșterea calității lor „anii de aur“. Populația în vârstă trăiește mai mult decât oricând, ceea ce înseamnă că există oportunități pentru antreprenori pentru a ajuta pe cei în această vârstă în timp ce grupul câștigând profituri substanțiale în același timp.

Analizeaza piața locală și de a determina tipul de servicii pe care le vom oferi. Tu ar trebui să poată localiza, în zona țintă, mai multe comunități de pensii dumneavoastră și cartierele cu cea mai mare populație de cetățeni în vârstă. Folosind serviciile online, cum ar fi Melissa Data.com sau US Census Bureau, va permite să căutați pentru rezidenți în funcție de vârstă, de locație și de venituri. Tipul de servicii pe care le oferă seniori pot varia foarte mult. Aceste servicii pot include conversație stimulare, plimbări prin cartier, pregătirea și sănătatea alimentară îngrijire.

Obține licență și de asigurare. Fiecare stat are cerințe diferite pentru operarea unei afaceri senior de companie. Pentru a afla detalii, contactați administrația de îngrijire a sănătății starea dumneavoastră. Puteți afla, de asemenea, cerințele de stat dvs. de a merge on-line la BusinessLicenses.com, care oferă licențe și permise pentru fiecare stat și orice afacere imaginabile. În acest tip de afacere, o legătură garanție este necesară în cele mai multe state. Dacă furnizați doar servicii de companie, legătura trebuie să fie relativ ieftin. Cu toate acestea, în cazul în care serviciile includ la domiciliu de îngrijire a sănătății, legătura necesară ar putea fi la fel de mare de la 500.000 $.Ridicati de capital, dacă este necesar. Acest lucru poate fi realizat prin încurajarea familiei, prieteni și co-lucrătorilor să investească în noua ta afacere. Împrumutând bani de la cei care le cunoașteți pot ajuta uneori menține costurile de finanțare la un nivel minim. Aplicarea pentru un împrumut de mici afaceri la o uniune bancară sau de credit pot oferi, de asemenea, cu capital necesare. Business Administration mici poate oferi informații suplimentare de finanțare de afaceri. Cele mai multe întreprinderi mici se bazează pe creditori pentru a furniza capitalul de care au nevoie să fie deschidă o afacere sau pentru a finanța îmbunătățiri de capital. Fara credite, multi proprietari de afaceri mici ar fi în imposibilitatea de a realiza visele lor de deschidere a unei afaceri sau extinderea operațiunilor lor.

Localizați un birou adecvat pentru a cumpăra sau închiria. Clădirea nu trebuie să fie mare, dar ar trebui să ofere un spațiu amplu pentru un birou, sală de conferințe și personalul mic. Acesta este locul unde veți organiza consultări preliminare și întâlni clienți potențiali. Ați putea întâlni cu seniorii te voi ajuta sau membrii familiilor acestora, astfel încât asigurați-vă că vă menține o imagine profesională. O proprietate care se potrivește nevoilor dumneavoastră pot fi găsite cu ajutorul unui agent imobiliar comercial.

Stabilirea de afaceri și serviciile dvs. în cadrul comunității. Acest lucru înseamnă că publicitatea prin periodice și ziare, creând o prezență online și distribuirea de broșuri cu vecinii. Pentru a ajunge la piața țintă și a obține cel mai mult pentru bani, publicitate doar în publicații care contribuie la persoanele în vârstă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Conducerea organizationala Vs. Resurse umaneConducerea organizationala Vs. Resurse umane
Relația dintre leadership organizațional și managementul diversitățiiRelația dintre leadership organizațional și managementul diversității
Pro și Contra de conducere organizationalaPro și Contra de conducere organizationala
Descrierea de conducere Eficacitate & AdaptabilitateDescrierea de conducere Eficacitate & Adaptabilitate
Managementul organizațional Practici și conducere pe care organizațiile de impactManagementul organizațional Practici și conducere pe care organizațiile de impact
Ce este Leadership Development?Ce este Leadership Development?
Programul de instruire Leadership DevelopmentProgramul de instruire Leadership Development
Diferența dintre liderii informali & FormalDiferența dintre liderii informali & Formal
Rolul de conducere în afaceriRolul de conducere în afaceri
Seminar de conducere SubiecteSeminar de conducere Subiecte
» » Cum de a începe un companion Senior Business