berokinfo.com

Pozitive si negativele organizationala Leadership

Furnizarea de produse sau servicii de top-notch nu este suficient pentru companii de a excela. Conducerea determină succesul unei organizații. Companiile de succes angajează lideri care înving creativ provocări, funcționează bine cu ceilalți și conduce organizația spre realizare. De exemplu, Lockheed Martin, clasat ca un top-20 „Cea mai bună companie pentru Leadership,“ a schimbat abordarea sa de lider pentru a include mai mult de încurajare a angajaților și munca în echipă. Ca urmare, compania a văzut îmbunătățirea eficienței de conducere, conform unui articol din „Bloomberg BusinessWeek.“ Conducerea organizațională oferă atât recompense și provocări.

Definiție

Liderii organizaționali sunt angajați care au stabilit o cale de organizare și se asigură că echipele de lucru rămâne pe drumul cel bun pentru a atinge obiectivele de mare prioritate. Pentru a atinge succesul, liderii câștig-buy-in de la toate grupurile din cadrul companiei cu privire la importanța obiectivelor. Liderii puternici asculta idei de la alți angajați cu privire la modul în care compania poate atinge obiectivele. În timpul anilor 1960, managementul superior de la Ford a ascultat Lee Iacocca, care a furnizat idei despre un vehicul mai elegant și mai puțin costisitoare Ford. Din cauza la-țintă gândirea inovatoare Iacocca lui, Ford a avut succes în oferirea și cariera de lider Iacocca a fost lansat. Cu echipe la bord, liderii naviga schimbări și provocări într-un mod care depășeșete concurența.

Pozitive

Pentru cei care doresc o cariera in conducere de organizare, recompense abundă. Liderii eficienti cu abilități în comunicare verbală și scrisă, team building și de convingere a face un impact pozitiv asupra performanței companiei, toate care este plină de satisfacții. Companiile recompensa lideri cu performanțe ridică, bonusuri, recunoaștere și alte stimulente. model de lideri de organizare comportamente foarte eficiente ale angajaților, iar atunci când o fac bine, ele influențează în mod pozitiv alți angajați spre o mai mare succes în carieră.

ProvocăriLiderii organizaționali gestiona factori negativi la locul de muncă, cum ar fi angajatii dificili care nu cumpara la așteptările companiei, disputele angajaților și slaba comunicare între grupurile de lucru. Timp insuficient pentru a realiza așteptările exigente provoacă frustrare pentru mulți lideri. Dacă liderii petrec prea mult timp pe sarcini administrative și nu suficient timp cu angajații, echipele nu vor efectua la potențialul lor maxim. Liderii trebuie să delege sarcini administrative consumatoare de timp, astfel încât aceștia să aibă timp să se întâlnească cu angajații unu la unu, să încurajeze îmbunătățirea și să ofere laudă.

alte considerente

Liderii participa la ateliere de conducere și sesiuni de formare pentru a examina stilurile lor și pentru a obține idei cu privire la modul de a face un impact mai mult în cadrul organizațiilor lor. Unele studii folosesc conducere de organizare pentru a evalua punctele forte și puncte slabe și pentru a măsura puncte și oportunități puternice de echipă. Liderii care arata mentor pe termen lung manageri mai puțin experimentați în cadrul firmei și să se asigure că alții să dezvolte programe de mentorat în întreaga companie. Cu evaluarea în curs de desfășurare, de formare și strategia, liderii sunt gata să ia organizații la nivelul următor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Mici Appliance Cablu de reparareMici Appliance Cablu de reparare
Pot folosi un cablu de extensie pentru o piscină deasupra solului?Pot folosi un cablu de extensie pentru o piscină deasupra solului?
Cum se instalează un 4-Way Splitter pentru TV prin cabluCum se instalează un 4-Way Splitter pentru TV prin cablu
Cum sa faci un ochi în Wire Cable RopeCum sa faci un ochi în Wire Cable Rope
De ce este cald meu Heavy Duty Prelungitor?De ce este cald meu Heavy Duty Prelungitor?
Cum să sârmă Seria de Can LuminiCum să sârmă Seria de Can Lumini
Cum de a face mai multe funii electric într-un singur cabluCum de a face mai multe funii electric într-un singur cablu
Cum de a repara un cablu electric străpunsă de un șurubCum de a repara un cablu electric străpunsă de un șurub
Tipuri de îmbinare ale cablurilorTipuri de îmbinare ale cablurilor
Cauzele un receptacul de păr să se topeascăCauzele un receptacul de păr să se topească
» » Pozitive si negativele organizationala Leadership