berokinfo.com

Ce face declarații de venit să vă spun despre o companie?

O companie`s profit is equal to its income less expenses.
profitul unei companii este egal cu venitul minus cheltuielile sale. (Imagine: Jupiterimages / Photos.com / Getty Images)

Există milioane de companii din Statele Unite, unele mai mult succes decât altele. Una dintre modalitățile cele mai utile pentru o companie pentru a evalua succesul său este de a determina cât de mult profit le-a generat prin intermediul operațiunilor sale. O declarație de venit poate fi un indicator important al profitabilității unei companii.

Adeverinta de venit

declarațiile de venit, care sunt uneori denumite declarații de profit și pierdere, arată profiturile unei afaceri în timpul unui anumit interval de timp. O declarație de venit standard, conține o companie de venituri, cheltuieli, câștiguri și pierderi, cu toate acestea, nu arată cât de mult bani compania primește sub formă de încasări în numerar sau suma de bani pe care societatea plătește în numerar plăți. veniturile unei companii este de obicei egală cu valoarea vânzărilor de bunuri și servicii.

Profit

Atunci când cheltuielile unei companii se scad din veniturile sale, cifra rămasă este totalul profiturilor companiei. În cazul în care o companie este de a face o mare cantitate de profit, acest lucru poate fi un semnal de management pentru a crește productivitatea și / sau disponibilitatea bunurilor și serviciilor sale. Pe de altă parte, în cazul în care o companie nu este de a face o cantitate suficientă de profit, acesta poate fi timp pentru a reevalua strategia de afaceri curente, și de a reduce sau chiar elimina anumite cheltuieli.

finanţareRentabilitatea generală a unei afaceri este de asemenea important pentru investitorii săi actuali și potențiali. Atunci când declarația de venit a unei companii indică o pierdere netă, sau mai multe cheltuieli decât veniturile, finantatori pot deveni ezitat să se extindă de credit, temându-se că acestea nu pot fi rambursate. De asemenea, în cazul în care o companie arată în mod constant un profit, investitorii sunt mult mai probabil să-l văd ca o investiție solidă, cu potențialul de a fi profitabil atât de afaceri și cele investite în ea.

Sănătate

Cu cât este mai stabilit o afacere este, cu atât mai probabil declarația sa de venit este de a fi o reflectare corectă a stării de sănătate generală a afacerii. Pentru companiile cotate la bursă, o declarație de venit poate oferi acționarilor informații importante cu privire la capacitatea companiei de a oferi investitorilor săi un randament suficient și la rândul său, stabilitatea financiară globală a companiei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este Rezumatul aparat de bază de contabilitate?Care este Rezumatul aparat de bază de contabilitate?
Care sunt componentele unei declarații financiare?Care sunt componentele unei declarații financiare?
Semnificația unei declarații Analiza financiarăSemnificația unei declarații Analiza financiară
Raportul dintre Situațiile fluxurilor de trezorerie și venituriRaportul dintre Situațiile fluxurilor de trezorerie și venituri
Va reuși creșterea cheltuielilor cu amortizarea afectează venitul impozabil?Va reuși creșterea cheltuielilor cu amortizarea afectează venitul impozabil?
Venituri pierdute vs profituri pierduteVenituri pierdute vs profituri pierdute
Care sunt cauzele profitul nerepartizat sa scada?Care sunt cauzele profitul nerepartizat sa scada?
Cum să elaboreze o declarație divizionare venitCum să elaboreze o declarație divizionare venit
Cum se calculează vânzări pe o declarație de venitCum se calculează vânzări pe o declarație de venit
Cum se scrie un plan de afaceri pentru o solicitare de echipament nouCum se scrie un plan de afaceri pentru o solicitare de echipament nou
» » Ce face declarații de venit să vă spun despre o companie?