berokinfo.com

Cum pentru a reveni Pachete UPS

În cazul în care conducătorul auto UPS vine cu un pachet, aveți opțiunea de a refuza livrarea și solicitând ca acesta să fie returnat expeditorului. În acest fel, evita să returnați pachetul mai târziu. Dacă acest lucru nu este posibil, cu toate acestea, puteți trimite pachetul înapoi pe cont propriu prin orice locație UPS sau partener. De transport maritim ar putea fi liber, dar acest lucru depinde de expeditor.

Întoarcere Label

Mulți expeditorii oferă clienților cu etichete de returnare pentru comoditate în cazul în care clientul trebuie să returneze sau să facă schimb de un element. Unele includ o etichetă cu fiecare pachet, e-mail-l la cerere sau oferă-l pe site-ul lor. Dacă aceste opțiuni nu sunt disponibile, expeditorul dvs. s-ar putea aștepta să plătească taxele de expediere tine. Contactați compania si afla ce procedura sa este pentru returnări.

Taxe de expediere

Conform informațiilor de la site-ul UPS“, compania nu va taxa pentru transport maritim în cazul în care eticheta pachetul are unul dintre următoarele coduri: RS, ARS sau RS1. Uita-te pentru astfel de coduri în colțul din dreapta sus al etichetei. Expeditorul s-ar putea percepe în continuare, în funcție de politica de returnare. Dacă este așa, expeditorii deduce în mod obișnuit costul parțială sau totală a transportului de la orice rambursare datorate pe care, după cum se menționează în politica lor.

Pachetul de transportOferiți pachetul la UPS într-una din mai multe fel. Ai putea lua la orice locație UPS Store, un centru pentru clienți UPS, un UPS autorizat centru de expediere sau orice Staples sau Office Depot magazin de dau la un UPS sau loc de conducătorii l într-o cutie picătură UPS. Rețineți că, casetele verticale pot organiza numai pachete de măsurare de până la 16 inci cu 13 inci de 3 inci, și UPS nu recomandă lăsând pachete mai mari pentru ridicarea lângă o cutie. Dacă aveți un UPS Returns etichetă acces flexibil, puteți plasa, de asemenea, pachetul off în locații US Postal Service, dealeri autorizați și cutii. Ați putea programa, de asemenea, o preluare cu UPS on-line sau prin apel la 1-800-preluări. Există o taxă pentru acest serviciu.

Urmărirea Pachetul dvs.

UPS recomandă copierea numărul de urmărire pe etichetă, astfel încât să știe când pachetul ajunge la locația expeditorului. Acest număr, începând cu 1Z, este în mijlocul etichetei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum la spre Remove cerneală mașină de scrisCum la spre Remove cerneală mașină de scris
Cum se atașează Panglici la uniformă bleumarinCum se atașează Panglici la uniformă bleumarin
Cum sa faci majoreta Pom poms Kids`Cum sa faci majoreta Pom poms Kids`
Cum sa faci trandafiri RibbonCum sa faci trandafiri Ribbon
Instrucțiuni pentru a face Panglică FloriInstrucțiuni pentru a face Panglică Flori
Cum de a lega Panglici de parCum de a lega Panglici de par
Cum sa faci Streamers coadă de calCum sa faci Streamers coadă de cal
Cum sa faci Șireturi PanglicăCum sa faci Șireturi Panglică
Idei de decorare pentru cancer de san LunaIdei de decorare pentru cancer de san Luna
Decorațiuni de Crăciun Panglică de sârmăDecorațiuni de Crăciun Panglică de sârmă
» » Cum pentru a reveni Pachete UPS