berokinfo.com

Impactul structurii organizaționale

Cum oamenii dintr-o organizație sunt grupate un impact de afaceri.
Cum oamenii dintr-o organizație sunt grupate un impact de afaceri. (Imagine: Imagine de Flickr.com, prin amabilitatea lui David Sim)

„Structura organizatorică“ se referă la modul în care oamenii sunt organizate structuri de raportare -ORAȘUL companiei. Această structură variază de la o companie la alta. "Înalt" organizații folosesc mai multe straturi de management. "Apartament" organizații utilizează mai puține niveluri, iar managerii au adesea un interval mai larg de control.

Cultură

Comportamentele și credințe caracteristice unui loc de muncă sunt cultura sa. Cultura și structura unei organizații afectează unul pe altul. O structură adecvată organizației ajută la dezvoltarea unei culturi sănătoase.

Comunicare

În companii cu structuri rigide, comunicare tinde să urmeze liniile de raportare. În companii cu structuri mai largi, de comunicare pot apărea mai ușor în departamente.

Satisfacția de locuri de muncăStudiile au descoperit o relație între satisfacția profesională și structura organizatorică. Organizațiile cu structuri mai plate pot favoriza mai multe sentimente de auto-actualizare și de a crea mai puțină anxietate în angajați.

Relații cu clienții

Relațiile cu clienții pot suferi în cazul în care relațiile departamentale cauza dificultatea de client în obținerea problemelor abordate. echipe multi-funcționale, care pot răspunde la întrebări clientului și de a rezolva problemele au un efect pozitiv asupra satisfacției clientului.

proiecte

impactul structurii organizatorice a succesul proiectelor unei companii. În cazul în care personalul de proiect efectua, de asemenea, de lucru operaționale de rutină, poate fi dificil pentru ei să se concentreze pe proiecte și programe întâlni. În cazul în care fluxul de informații între departamente este dificilă, aceasta poate afecta capacitatea de a distribui în mod eficient resursele.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cât de mult Camion de remorcare Proprietarii Asigurați?Cât de mult Camion de remorcare Proprietarii Asigurați?
Câți bani un ofițer de poliție Asigurați-Anual, lunar și anual?Câți bani un ofițer de poliție Asigurați-Anual, lunar și anual?
Salariul unui machiaj liber profesioniști HairstylistSalariul unui machiaj liber profesioniști Hairstylist
Cât de mult va esti platit pentru a lucra ca antrenor Cheer?Cât de mult va esti platit pentru a lucra ca antrenor Cheer?
Salariile pentru Canine de reabilitare TerapeuțiiSalariile pentru Canine de reabilitare Terapeuții
Salariul mediu al unui specialist MicrocomputerSalariul mediu al unui specialist Microcomputer
Salariul mediu al unui scriitor GrantSalariul mediu al unui scriitor Grant
Salariul mediu al unui herpetologistSalariul mediu al unui herpetologist
Care este salariul mediu Nursing în Kansas?Care este salariul mediu Nursing în Kansas?
Salariul mediu al unui DNR WardenSalariul mediu al unui DNR Warden
» » Impactul structurii organizaționale