berokinfo.com

American Boxer Dog infectii ale tractului urinar

Boxerul american este o rasa extraordinara de câine. Este minunat cu copii, bine, activ si un animal de companie de familie extrem de loial. Nu contează cât de bine este crescut un câine, nu vor fi probleme de sanatate, care sunt inevitabile. Boxerul american este predispus la mai multe, inclusiv displazia de sold, alergii si cancer, dar acest articol se concentreaza pe infectii ale tractului urinar.

Ce este o infectie ale tractului urinar?

  • O infecție a tractului urinar (ITU) într-un câine se produce atunci cand sistemul imunitar este plin cu bacterii. Acest lucru poate fi cauzat de orice număr de lucruri, dar este cel mai frecvent asociat cu animalele de companie cu o inghititura de apă stătătoare, cum ar fi o băltoacă. În cazul în care boxerul tau isi petrece timpul in afara, poate mânca ceva fault, provocând graba bacteriilor în sistem și o infectie urinara.

Simptomele UTI într-un boxer

  • boxer poate exprima dezinteresul extremă în a merge în afara de a se elibera. Acest lucru nu înseamnă neapărat că nu trebuie să meargă, dar că este dureros de a urina. De asemenea, un boxer, cu o infectie urinara va bea mult mai des, și poate avea urina care este un galben luminos decât în ​​mod normal.

Tratamentul pentru UTI într-un boxer  • Boxerii sunt predispuse la alergii, astfel încât majoritatea medicilor se va administra un test de sensibilitate pentru a descoperi antibiotic corect de a utiliza pentru a lupta UTI boxerului. În cazul în care boala a fost întâmplă pentru un timp și UTI a avansat, antibioticul poate fi luat pentru câteva săptămâni, pentru a se asigura animalele de companie își recapătă sănătatea sa.

alte tratamente

  • Cel mai bun mod de a asigura boxer nu primeste o infectie urinara este de a preveni. Când animalul tau este mărginește în jurul valorii de curte cu acea energie fara sfarsit rasa are, asigurați-vă că nu există apă proaspătă disponibile.

Alte probleme urinare cu Boxerii

  • American Boxer Club a scris recent un articol despre boxeri și incompetență urinară. Aceasta poate include accidentele domestice, urinat când excitat sau chiar scurgeri atunci când doarme. Mulți oameni pot găsi că aceste simptome sunt semne false de o infectie urinara, deci este important să se vorbească cu veterinarul și ameliorator despre orice probleme de boxer dvs. poate avea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum pot obține câine par Din piscina mea?Cum pot obține câine par Din piscina mea?
Tipuri de ariciiTipuri de aricii
Cum să aibă grijă de pui Malinois din BelgiaCum să aibă grijă de pui Malinois din Belgia
Câine mic Lista de rasăCâine mic Lista de rasă
Probleme de piele Fox TerrierProbleme de piele Fox Terrier
Dog Mange SimptomeleDog Mange Simptomele
De ce pentru câinele meu Shed tot timpul?De ce pentru câinele meu Shed tot timpul?
Cum să aibă grijă de un câine Schnoodle cu piele sensibilăCum să aibă grijă de un câine Schnoodle cu piele sensibilă
Rase de caini Sensibil la purici ProduseRase de caini Sensibil la purici Produse
Care Dog Hot Spots?Care Dog Hot Spots?
» » American Boxer Dog infectii ale tractului urinar