berokinfo.com

Situația de fapt Vaca de ingrasamant

gunoi de grajd de vacă este disponibil din abundență și este un îngrășământ și a solului amendament ecologic, spre deosebire de produsele chimice. balegar trebuie compostat timp de mai multe luni pentru a ucide orice agenți patogeni lungite sau semințe de buruieni și de a elimina oricare dintre mirosurile intense asociate. Aceasta adaugă substanțe nutritive valoroase la sol, permițând astfel flori și legume să prospere.

Valoarea nutrienților

 • balegar are valori mai mici de nutrienți decât alte tipuri de gunoi de grajd, precum gunoiul de pasăre, de exemplu. balegar conține cantități variabile de fosfor, azot, potasiu și alte elemente nutritive care sunt eliberate lent în sol. Potrivit Universitatea din California, gunoi de bovine proaspete pot fi compuse din până la 80 la sută umiditate. Această umiditate se evaporă încet ca gunoiul este compostare și îmbătrânire. Acest lucru are ca rezultat, de asemenea, substanțele nutritive din ce în ce mai concentrate în gunoiul de grajd.

avantaje

 • Unul dintre avantajele balegar este disponibilitatea acestuia. vite în vârstă și gunoiul de grajd compostat pot fi găsite în saci cele mai multe magazine de hardware și pepiniere de grădină. Achiziționarea balegar asigură reciclarea acestei resurse naturale abundente.

  Faptul că vaca gunoiul de grajd este mai mic în nutrienți decât alte tipuri de gunoi de grajd poate fi un avantaj. Atâta timp cât a fost compostat și în vârstă, gunoi de grajd de vaca poate fi răspândit din belșug în jurul valorii de flori și legume ca îngrășământ, fără teama de a arde delicat tulpini și rădăcini.  Când gunoiul de grajd de vaca este tilled în sol, de asemenea, acționează ca un amendament excelent sol, deoarece materia organică ajută la îmbunătățirea drenaj și aerarea solului, precum și adăugarea la fertilitatea.

  gunoiul de grajd de vaca poate fi răspândit din belșug în jurul valorii de flori.
  gunoiul de grajd de vaca poate fi răspândit din belșug în jurul valorii de flori.

Dezavantaje

 • În funcție de ceea ce a fost alimentat la vaci, conținutul de sare a gunoiului de grajd rezultat ar putea fi ridicat. În plus, este posibil ca semințele de buruieni pentru a fi supraviețuit călătoriei în jos tractul digestiv al vacii și să înmugurească atunci când sunt utilizate în grădină. Compostarea gunoiul de grajd la temperaturi ridicate trebuie să omoare toate semințele viabile.

Metoda de utilizare

 • gunoi de grajd de vaca compostat poate fi utilizat într-o varietate de moduri. Deoarece este o modificare a solului, acesta poate fi tilled în sol pentru a spori capacitatea solului de a conserva umezeala și de a contribui la fertilitatea generală. Gunoiului de grajd poate fi extins într-un strat de 2 până la 3 inch deasupra solului ca mulci. Nutrienții se vor scurge încet în pământ, când a plouat peste. Acesta poate fi, de asemenea, zgâriat în sol și adăpate pentru a da un impuls rapid de nutrienți pentru plante noi sau existente.

Probleme de siguranta

 • balegar Uncomposted ar putea conține bacterii E. Coli sau virusuri care pot infecta, eventual, la oameni. Compostarea gunoiului de grajd proaspăt timp de cel puțin patru luni, ar trebui să omoare toți agenții patogeni. gunoi de grajd de pepinieră și saci de hardware magazine este deja în vârstă și compostat, deci este destul de sigur de utilizat.

  gunoiul de grajd este sigur saci de a utiliza pe legume.
  gunoiul de grajd este sigur saci de a utiliza pe legume.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a construi o casă din lemn KilnCum de a construi o casă din lemn Kiln
Cum ar trebui să Tall un bufet Lamp Be?Cum ar trebui să Tall un bufet Lamp Be?
Despre Baie de căldură LămpiDespre Baie de căldură Lămpi
Consum de energie de T5 LămpiConsum de energie de T5 Lămpi
Cum să crească plante cu CFL LuminiCum să crească plante cu CFL Lumini
Cum de a testa un bec HIDCum de a testa un bec HID
Cum să Înlocuiți Lumina pe o Lava LampCum să Înlocuiți Lumina pe o Lava Lamp
Cum de a decora o camera de zi cu lămpiCum de a decora o camera de zi cu lămpi
Uraganul Lamp Centerpiece IdeiUraganul Lamp Centerpiece Idei
Cum să Start & Chicks pentru copii Împreună DucklingsCum să Start & Chicks pentru copii Împreună Ducklings
» » Situația de fapt Vaca de ingrasamant