berokinfo.com

Cum se incubeaza Box Turtle Ouă

țestoase Box pot fi găsite în întreaga Statele Unite, atât în ​​natură și în multe magazine pentru animale de companie. Deși cele mai multe broaște țestoase cutie incuba ouăle în sălbăticie, puteți utiliza un incubator de magazin cumpărat pentru a cloci ouă de broască țestoasă. A se evita eliminarea de ouă de broască țestoasă caseta de la natură, dacă este posibil. Cu toate acestea, dacă găsiți un cuib de ouă în pericol, sau dacă aveți o broască țestoasă cutie pentru animale de companie, care a pus recent ouă, utilizați un incubator artificial pentru a ajuta la trapa de ouă.

  • Se reglează temperatura incubator la 80 de grade Celsius și umiditate la 80 la suta. Se umple jumătate din incubator cu mușchi de turbă umed sau vermiculit.

  • Se îndepărtează cu grijă ouăle din cuibul lor. ouă de broască țestoasă sunt sensitive- Box ele nu ar trebui să fie agitat sau rotit.

  • Se pun ouăle de țestoasă în incubator. La transferul de ouă, aveți grijă să nu se agită sau de a le roti.

  • Monitorizați ouăle de la 50 la 90 de zile. Nu trebuie să se deplaseze ouăle în această perioadă, deoarece acest lucru ar putea împiedica broasca țestoasă de la incubație. În cazul în care apar țestoase din coajă, le permite să se hatch, mai degrabă decât asistarea acestora.

  • Lăsați broasca testoasa în incubator. broaște țestoase copil poate avea un sac vitelin atașat. In timp ce ei încă mai au acest sac vitelin, lăsați-le în incubator. Sacul vitelin ar trebui să rămână doar pentru o zi sau două.

  • Scoateți broasca țestoasă după sacul vitelin dispare. Se pune broaște țestoase copil într-un terariu atât cu apă și uscat.

sfaturi & Avertismente

  • Nu încercați să eclozeze ouă de broască țestoasă cutie sălbatice. Pat broaște țestoase cutie au o șansă mai bună de supraviețuire în sălbăticie, în cazul în care acestea sunt netulburată.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care semințe de iarbă este să crească Dark Green Grass?Care semințe de iarbă este să crească Dark Green Grass?
Cum a planta Pășunatul IarbăCum a planta Pășunatul Iarbă
Cele mai bune graminee pentru Peluze umbriteCele mai bune graminee pentru Peluze umbrite
Semințele Cel mai bun iarbă pentru a planta în sud-vest MissouriSemințele Cel mai bun iarbă pentru a planta în sud-vest Missouri
Semințe de iarbă pentru condiții uscateSemințe de iarbă pentru condiții uscate
Atunci când a planta semințe de iarbă în New JerseyAtunci când a planta semințe de iarbă în New Jersey
Ce este Canada Iarba verde de semințe?Ce este Canada Iarba verde de semințe?
Tipuri de pășune Grass în MissouriTipuri de pășune Grass în Missouri
Diferenta dintre anual si pereneDiferenta dintre anual si perene
Cum să crească Orchard Iarbă fânCum să crească Orchard Iarbă fân
» » Cum se incubeaza Box Turtle Ouă