berokinfo.com

Calitățile unui cor bun

coruri bune știu cum să se amestece mai multe piese muzicale și au capacitatea de a combina într-un mod echilibrat. Intonație, dicție, ritm și echilibru sunt toate elementele esențiale ale unui cor de performanță bun. Conductorul este responsabil pentru modelarea muzica in timp ce interpreții sunt responsabili pentru cunoașterea părților lor și cântând în ton.

Intonaţie

  • Intonație este abilitatea de a cânta în ton cu alți membri ai corului. Directorul de cor va oferi primul teren, fie prin utilizarea unui pian sau printr-o conductă pas. Fiecare membru al corului trebuie apoi să asculte unul pe altul și să cânte pe același teren ca și alți membri ai secțiunii lor. Un cor care se află în afara ton va suna slab și în imposibilitatea de a oferi un sunet de înaltă calitate. Atunci când un cor cântă din ton interferență bate sunet în muzică. Membrii corului trebuie să se adapteze în mod constant pentru a evita auzul acestor batai.

dictie

  • Diction este la fel de importantă ca și intonație. Fără dicția corespunzătoare, vocale și consoane sunt neinteligibile pentru public. Membrii corului individuali trebuie să convină ca grup pe modul corect de a pronunța cuvinte. Directorul de cor ar trebui să aide în acest proces prin modelarea modul corect se pronunță fiecare cuvânt. Pentru cea mai mare parte, în cazul în care fiecare membru al corului a studiat dictie, timpul de repetiție se va concentra pe stabilirea cuvintelor numai neobișnuite.

Ritm  • Ritmul este extrem de important pentru un cor de calitate. În cazul în care o secțiune se cântă în spatele ritmul, acesta va fi extrem de vizibile. Un membru al corului poate ruina o performanță altfel perfectă în cazul în care prezintă ritm săraci. Atunci când o cântăreață cântă individ diferit față de restul grupului va iesi in evidenta si sunetul de ansamblu răsucit cor. Multe coruri de amatori vor practica doar ritmul unei piese inainte de a canta notele reale.

Echilibru

  • În cazul în care tenori într-un cor supraîncarce soprane, aceasta va afecta echilibrul. Acest lucru este valabil pentru orice secțiune, care este în mod neintenționat mai puternic decât alte secțiuni. directori de cor trebuie să modeleze sunetul de ansamblu și să învețe pe artiștii să cânte într-un mod echilibrat și amestecate. Ținând note individuale și ajustarea fiecare secțiune, până când se produce echilibrul corect este o metoda de a corecta acest lucru. Odată ce corul atinge echilibrul corect, conductorul le poate testa prin a le opri având în cântând și apoi vin din nou în pe aceeași secțiune.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Alternative la TV prin cabluAlternative la TV prin cablu
Cum se ajunge la Canalul filipinezăCum se ajunge la Canalul filipineză
Cum sa ma uit la televizor online gratuitCum sa ma uit la televizor online gratuit
Cum sa ma uit la Howard TV onlineCum sa ma uit la Howard TV online
Cum de a crea un canal de televiziuneCum de a crea un canal de televiziune
Cum se adaugă un radio prin satelit la un sistem stereo FactoryCum se adaugă un radio prin satelit la un sistem stereo Factory
Cum se setează un TV prin satelit pentru o parte HayonulCum se setează un TV prin satelit pentru o parte Hayonul
Opțiuni TV ieftineOpțiuni TV ieftine
Cum să obțineți cele mai bune Deal pe Bundle prin cabluCum să obțineți cele mai bune Deal pe Bundle prin cablu
Cum de a programa un televizor ProscanCum de a programa un televizor Proscan
» » Calitățile unui cor bun