berokinfo.com

Cum de a face publicitate unei Galeria de artă Arată

Publicitatea este o componentă cheie în succesul unei galerii de artă spectacol, mai ales în cazul în care există mai multe galerii care deservesc aceeași piață. o publicitate inovatoare și eficiente pot fi rapid și simplu dacă urmați câțiva pași simpli.

 • Apar invitarea. Uneori, oamenii sunt interesați de artă, dar intimidat de galerii de artă, dacă acestea nu colectează des. Prin publicitatea în "in fiecare zi" publicații, cum ar fi ziare, o galerie poate ajunge la un public larg și să apară primitoare.

 • Apel către tineri hipsters. Ia timp pentru a face publicitate în publicații colegiu sau universitare locale, în special la specializări, cum ar fi Istoria Artei. Chiar dacă elevii nu vin la galeria cu portofele bombate, ele pot ajuta stârnesc publicitate și să aducă la cei care sunt gata să cumpere.

 • Concentrați-vă asupra artelor în general. Consumatorii interesați în artele au adesea o mână în mai multe tipuri diferite. Întrebați proprietarii locali de carte și de îmbrăcăminte din magazin și restauratori despre plasarea pliante sau cărți în afacerile lor.

 • Produce materiale publicitare atractive. Oamenii se așteaptă ca galerii de artă să fie atractive și inovatoare, astfel de publicitate ar trebui să fie, de asemenea. Înroleze artiști locali sau copywriteri pentru a ajuta la condimenteze materialul publicitar și stimula atenția pentru emisiunea ta.

 • Participa la organizații și evenimente artistice locale. O modalitate sigura de a robinet în scena de artă locală este de a se alătura unei organizații locale galerie sau de a participa la galeria o plimbare. Nu numai că veți întâlni oameni noi, s-ar putea obține unele idei noi sau de rețea pentru a obține o anumită expertiză în publicitate.

 • Înroleze artiști care participă pentru a ajuta la a face publicitate. Artistii din galeria emisiunea se va răspândi, probabil, cuvântul spectacol de emoție pură, dar asigurați-vă că să îndemne artiștii pentru a face publicitate emisiunea de pe site-ul lor sau pe blog-ul, de asemenea.

 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Ce este ISO 2009?Ce este ISO 2009?
  Cât de mare este hârtie pentru imprimantă?Cât de mare este hârtie pentru imprimantă?
  Cum de a pune o fotografie pe hârtie GraphCum de a pune o fotografie pe hârtie Graph
  Vs. Velin de hârtie Hârtie de calcVs. Velin de hârtie Hârtie de calc
  Tipuri de ambalaje de hârtieTipuri de ambalaje de hârtie
  Diferența dintre Legal & Letter dosareDiferența dintre Legal & Letter dosare
  ISO 9003 CertificareaISO 9003 Certificarea
  Cum este evaluat pentru carton?Cum este evaluat pentru carton?
  Torn colaj de hârtie pentru incepatoriTorn colaj de hârtie pentru incepatori
  Tipuri de Hârtie de ziarTipuri de Hârtie de ziar
  » » Cum de a face publicitate unei Galeria de artă Arată