berokinfo.com

Care sunt unele tipuri de FARURI?

FARURI au fost o tradiție îndelungată necesară și de-a lungul istoriei maritime. Acestea au fost construite atât pe uscat cât și în larg, în funcție de caracteristicile distinctive de-a lungul căile navigabile de coastă în care acestea au fost plasate. FARURI au fost construite într-un sortiment de tipuri arhitecturale, care a luat în considerare meteo, locația și cantitatea de trafic oceanic.

Runda și conica

  • faruri rotunde au fost cel mai frecvent construite din cărămidă, uneori acoperite cu o anumită formă de metal în timpul construcțiilor originale. Materiale și cunoștințe schimbat care să conducă la punerea în aplicare a placare din fontă de peste un schelet de oțel. faruri rotunde au fost construite în scară largă și solzi mai mici, în funcție de necesitățile zonei. Sud Manitou Island, Big Sable punct și Manistee Pierhead sunt toate farurile rotunde.

    faruri sunt similare în conici de construcție la farul rotund, dar diferă în faptul că ele posedă o bază largă și îngustă, deoarece acestea ajung la colivia (camera de asamblare de lumină). Există de multe ori o clădire mică la baza de intrare. Punctul Iroquois și Tawas punct sunt faruri conice.

Schoolhouse și Piața

  • FARURI Schoolhouse a câștigat numele lor de la asemănarea cu schoolhouses vechi. Ei au fost de multe ori de construcție de cărămidă, cu un turn integrat, care găzduiește ansamblul de lumină, cum ar fi Grand Island Nord, Harbor Point și Copper Point. Accesând „Schoolhouse“ a oferit o locuință pentru lightkeeper ca parte a beneficiilor postului. Ocazional, un far Schoolhouse ar fi construit cu lemn ca și cu Old Mission Point, un design simplist frecvent găsite în zona Marilor Lacuri.    case ușoare pătrate sau integrale sunt o singură clădire care găzduiește turnul și locuință într-un design în formă de pătrat. Uneori, locuințele au fost construite într-un mod duplex pentru a găzdui două lightkeepers cu familii. Big Bay Point și Watch Hill Farul sunt ambele de arhitectura pătrat.

scheletici

  • FARURI scheletic au fost de cele mai de bază de proiectare. Ei au fost create pur și simplu, pentru a îndeplini funcția lor destinată: o structură de oțel care deține un ansamblu de lumină. Ele nu oferă protecție împotriva intemperiilor și nu oferă spațiu de locuit. South Fox Island și Whitefish punct prezintă faruri tradiționale scheletice.

octagonal

  • Rar, cineva ar decide să construiască un far pentru a satisface cerințele unui individ, cum ar fi cel situat la Tybee Island. Aceste faruri ar dispun de o temă recurentă octogonală, cu o locuință, fie atașat sau în apropierea bazei. Ele au fost construite la un falnic 100 de picioare și mai ales pe mal. Aceste faruri atipice au fost de obicei deținute de o persoană care nu de un județ, de stat sau de serviciu.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să reglați farurile într-un Pontiac Grand AmCum să reglați farurile într-un Pontiac Grand Am
Cum să înlocuiască un Mercedes E500 FarCum să înlocuiască un Mercedes E500 Far
Cum de a regla înălțimea farurilor unuiCum de a regla înălțimea farurilor unui
Cum se particularizează faruriCum se particularizează faruri
Cum pentru a regla BMW 325i faruriCum pentru a regla BMW 325i faruri
Cum de a schimba Ridgeline faruriCum de a schimba Ridgeline faruri
Cum la spre Fix Pontiac Firebird faruriCum la spre Fix Pontiac Firebird faruri
Specificații pentru faruri cu halogen AmperajSpecificații pentru faruri cu halogen Amperaj
Cum să înlocuiască un far pe o Mazda 626Cum să înlocuiască un far pe o Mazda 626
Tipuri de faruri BecuriTipuri de faruri Becuri
» » Care sunt unele tipuri de FARURI?