berokinfo.com

Mineralogist Descrierea postului

Un mineral este orice substanță solidă în mod natural - mineralog este o persoană care studiază aceste substanțe. Deoarece definiția unui mineral este atât de largă, mineralogists lucra într-un domeniu mare și au o gamă largă de specialități și domenii pentru a alege.

Ce fac ei

  • Mineralogists aduna, catalog și de a efectua teste științifice privind minerale care se găsesc în toate colțurile pământului, documentarea concluziile lor în rapoarte scrise și prezentarea de informații către colegii și alte părți interesate. Porțiunea de colectare a lucrării, uneori, necesită ample lucrări de teren, care necesită mineralogists să călătorească departe de casă pentru a colecta minerale din alte părți ale lumii. Mineralogists, de asemenea, face hărți și diagrame pentru a documenta în cazul în care se găsesc minerale specifice.

Mediu și Educație

  • Mineralogists lucreaza de obicei pentru universități și muzee, dar sunt unii care lucrează pentru organizații guvernamentale și geologice în laboratoarele naționale. Pentru că ei sunt membri ai comunității științifice, mineralogists trebuie să aibă o înțelegere aprofundată a domeniului lor - cele mai multe posturi necesită cel puțin o diplomă de master în Geoscience, dar un doctorat este adesea preferat pentru poziții de cercetare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Salariul mediu al biomedicale Oamenii de stiintaSalariul mediu al biomedicale Oamenii de stiinta
Cum de a localiza posturi vacante Locuri de muncă de predare în universități KuweitCum de a localiza posturi vacante Locuri de muncă de predare în universități Kuweit
Cum să înceapă o carieră în contabilitateCum să înceapă o carieră în contabilitate
Cum de a ieși din modul chioșcCum de a ieși din modul chioșc
Cum de a obține locuri de muncă de mediuCum de a obține locuri de muncă de mediu
Descrierea postului pentru un specialist de mediuDescrierea postului pentru un specialist de mediu
Descrierea postului pentru un om de știință de mediuDescrierea postului pentru un om de știință de mediu
Cererea de mare Stiinta Locuri de muncaCererea de mare Stiinta Locuri de munca
Teste de personalitate de locuri de muncăTeste de personalitate de locuri de muncă
Definiția unui agent Online Job SearchDefiniția unui agent Online Job Search
» » Mineralogist Descrierea postului