berokinfo.com

Cum de a gestiona operațiunile de menaj

Gestionarea operațiunilor de menaj pentru un hotel necesita mai mult decat angajarea de însoțitori în cameră cu experiență și personalul de întreținere facilitate. Fiind responsabil de menaj hotelului înseamnă că sunteți responsabil de activitățile de zi cu zi a personalului de menaj. În plus, sunteți responsabil pentru înțelegerea ospitalitatea și industria turismului, inclusiv standardele și așteptările-intercompany specifice industriei prin care sunt apreciate hoteluri și departamentele lor de menaj.

  • Revizuirea fișelor de post pentru a se asigura că acestea sunt corecte și conțin o listă cuprinzătoare de sarcini și responsabilități pentru personalul menaj. Actualizați fișele de post cel puțin anual și să implice angajații, supervizori și manageri în procesul de actualizare. Întrebați angajații dacă există taxe suplimentare pe care le efectuează în mod regulat, care nu sunt listate în fișa postului. Engage supervizori și manageri în curs de dezvoltare o fișă a postului, care include responsabilități suplimentare pe care doresc să includă sau sarcinile și sarcinile pe care le cred ar trebui să facă parte dintr-o analiză a postului.

  • Efectuarea întâlniri periodice de personal pentru o comunicare eficientă cu angajații în fiecare loc de muncă. Informați angajații convențiilor viitoare și turismului pentru a le pregăti pentru posibile ore suplimentare sau așteptări mai mari. Regulat comunica cu personalul despre problemele care implica locurile lor de muncă.  • Studiu noile evoluții din industria ospitalității și turismului. Obțineți o perspectivă asupra metodelor pentru evaluarea performanțelor precum și evaluarea funcțiilor menaj hotelului. Sistemele de rating Hotel sunt indicatori de servicii atente și calitatea de cazare, ambele pot fi influențate în mare măsură de standardele de menaj.

  • Evaluează personalul menaj în mod regulat - cel puțin anual. Noii angajați ar putea avea nevoie de evaluări mai frecvente pentru a se asigura că înțeleg așteptările lor de locuri de muncă și standardele de performanță care au nevoie pentru a satisface. Stabilirea standardelor de performanță este o parte esențială a gestionării operațiunilor, deoarece succesul de hotel depinde de performanța personalului. Furnizarea de formare a noilor angajați și un curs de perfecționare pe termen lung angajați- acest lucru asigură că personalul dumneavoastră este pe deplin competent și capabil să redea servicii de top-notch pentru oaspeții hotelului.

  • Citiți reviste de specialitate cu privire la tendințele de menaj și echipamentele și materialele necesare pentru menținerea celor mai înalte standarde de curățenie pentru oaspeții hotelului. Examinați cerințele dumneavoastră de achiziție pentru stabilirea unei aprovizionări adecvate a celor mai eficiente produse de curățare disponibile pentru uz industrial. Obținerea feedback din partea personalului de menaj precum și angajații de cumpărare cu privire la eficiența și gradul de utilizare a noilor produse.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a rula eficient Personalul de menaj pentru hotelCum de a rula eficient Personalul de menaj pentru hotel
Executive Menajere Lista de verificareExecutive Menajere Lista de verificare
Responsabilitati menaj managerResponsabilitati menaj manager
Ospitalitate Descriere Job ManagementOspitalitate Descriere Job Management
Lista de verificare cap de menajereiLista de verificare cap de menajerei
Analiza sarcinilor postului de menajAnaliza sarcinilor postului de menaj
Obiectivele de menajObiectivele de menaj
Cum să Ace un interviu de locuri de muncă de menajCum să Ace un interviu de locuri de muncă de menaj
Salariul mediu al Butler, Menajeră și menajSalariul mediu al Butler, Menajeră și menaj
Proceduri de audit de menajProceduri de audit de menaj
» » Cum de a gestiona operațiunile de menaj