berokinfo.com

Statele Standarde de fitness fizice Army United

Pentru a determina capacitatea dumneavoastră fizică generală, factorii Armatei SUA în cât de mult cântărește și cât de bine a efectua într-un test de aptitudini fizice din trei părți. Testul de trei părți include două minute de flotari, două minute de abdomene și o pistă de două mile. Personalul militar trebuie să ia testul de aptitudini fizice cel puțin de două ori în fiecare an, și trebuie să îndeplinească standardele minime pentru a fi eligibil pentru o promovare, prin transfer sau înscriere la o școală armată.

cardiovasculare anduranta

  • Porțiunea rezistenta cardiovasculara a testului de fitness fizice Armata US include un temporizat rula de două mile. Armata folosește rezultatele acestui test pentru a determina aerobică de fitness si picior-musculare rezistenta. Cineva vă puteți ritmul în timpul funcționării, dar nu te poți atinge. În funcție de vârstă, femeile trebuie să completeze două mile rula între 15:36 și 20:42, și pot câștiga zeci de între 38 și 100 de puncte. Bărbații trebuie să completeze două mile rula între orele 13:00 și 20:42, și pot câștiga scoruri de între zero și 100 de puncte.

Rezistenta musculara

  • Armata folosește rezultatele părții situp a testului pentru a măsura cât de puternic muschii abdominali sunt. În timpul testului de două minute, de fiecare dată când mai mic la sol, în partea de jos a omoplatii trebuie să atingă solul, și este posibil să nu sări de pe sol sau de a elimina mâinile de pe partea din spate a capului. picioarele și mâinile trebuie să rămână în contact cu solul, în orice moment, de asemenea. Armata folosește rezultatele din această parte a testului pentru a măsura piept, umeri si triceps rezistenta. Pentru a respecta standardele minime, barbati de varsta 17 la 21 trebuie să completeze 42 de flotări și 53 de abdomene, si barbati de varsta 22 la 26 trebuie să completeze 40 flotari si 50 de abdomene. Femeile de varsta 17 la 21 trebuie să completeze 19 flotari si 53 de abdomene, si femei de varsta 22 la 26 trebuie să completeze 17 flotari si 50 de abdomene.

Body Fat, Inaltime si Greutate  • În funcție de vârstă, femeile au voie să aibă între 30 țesutului adipos din organism si 35 la suta. În funcție de vârstă și înălțime, femeile trebuie să cântărească între 91 și 236 de lire sterline. De exemplu, o femeie în vârstă de 24 de ani, care este de 5 picior 2 trebuie să cântărească între 104 și 138 de lire sterline. În funcție de vârstă, bărbații au voie să aibă între 20 țesutului adipos din organism și 26 la sută, și trebuie să cântărească între 91 și 250 de lire sterline, in functie de varsta si de inaltime. De exemplu, un bărbat în vârstă de 32 de ani, care este de 5 picioare 9 trebuie să cântărească între 128 și 184 de lire sterline.

scoring

  • Oficialii vă înscrie în funcție de numărul de flotari si abdomene vă complet, și cât de repede termina termen de două mile. Pentru a respecta standardele minime, trebuie să înscrie cel puțin 180 de puncte, câștigând 60 de puncte în fiecare eveniment. Împreună cu cât de bine a efectua, vârsta și sexul afectează scorul. Reuniunea standarde minime de testare, potrivit Stew Smith, un absolvent al Academiei Navale SUA și un fost Navy SEAL, este considerat sub medie și poate reflecta prost pe tine.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să devii un radio announcerCum să devii un radio announcer
Cum să obțineți un loc de muncă în comerț internaționalCum să obțineți un loc de muncă în comerț internațional
Cum de a obține locuri de muncă de mediuCum de a obține locuri de muncă de mediu
Cum de a sparge în Sport RadioCum de a sparge în Sport Radio
Cum să completeze o cerere de angajare cu nr Work ExperienceCum să completeze o cerere de angajare cu nr Work Experience
Cum să completeze un CV pentru un prim loc de muncă ca un adolescentCum să completeze un CV pentru un prim loc de muncă ca un adolescent
Definiția unui agent Online Job SearchDefiniția unui agent Online Job Search
O listă de ușor de-obține locuri de muncăO listă de ușor de-obține locuri de muncă
Cum sa devii un set DesignerCum sa devii un set Designer
Cum sa devii un antrenor de locuri de muncă pentru persoanele cu handicap de dezvoltareCum sa devii un antrenor de locuri de muncă pentru persoanele cu handicap de dezvoltare
» » Statele Standarde de fitness fizice Army United