berokinfo.com

Cum să devii un avocat

Devenind un avocat ar putea părea un proces simplu: colegiu, facultatea de drept, treci examenul de bar și ați terminat. În realitate, cu toate acestea, calea este mai lung și mai complex. De exemplu, avocați specializați în multe domenii diferite, iar scopul final ar trebui să ghideze educația dumneavoastră. În plus, facultatea de drept este foarte competitiv, deci ar trebui să ia toate măsurile necesare pentru a îmbunătăți șansele și se aplică la mai multe școli de drept. Trebuie să completați și alte examene înainte de a încerca bar.

Începeți cu o diplomă de licență

  • Trebuie să aibă o diplomă de licență de a intra in scoala de drept. Deși orice domeniu de studiu este acceptat, Bar de Stat din California va recomanda sa ales cursuri sau un important care va îmbunătăți abilitățile dumneavoastră în anumite zone. Printre aceste competențe sunt scris, în calitate de avocați trebuie să fie în măsură să scrie în mod logic și precis. Ar trebui să fie, de asemenea, în măsură să analizeze problemele și să dezvolte soluții viabile, explica pozițiile și să le dezbată. Avocații trebuie să citească cantități mari de material, să analizeze punctele relevante și să păstreze ceea ce au citit. În cele din urmă, SBC constată avocații au nevoie de bune abilități de oameni și trebuie să lucreze cu mai multe persoane diferite. Înainte de a putea aplica la facultatea de drept trebuie să completeze, de asemenea, LSAT, sau Admitere Facultatea de Drept de testare.

Despre Facultatea de Drept

  • Cu toate că unele state au aprobat școli de stat și cursuri de corespondență, care oferă grade de drept, pentru a alege o școală de drept acreditat de către Asociația Avocaților Americani pentru a asigura școala dumneavoastră îndeplinește anumite standarde acceptabile în toate statele. In scoala de drept, veți câștiga un Juris Doctor, sau J. D., grad. Vei petrece cel puțin trei ani studiind subiecte, cum ar fi dreptul constituțional, contracte, dreptul de proprietate, procedură civilă, trusturi și moșii, Prejudicii și scriere legală. Ar trebui, de asemenea, începe să ia cursuri de specialitate în care doriți să le practice, cum ar fi impozitul, muncă sau drept imobiliar. În timpul veri, „The Review Princeton“ notează cei mai mulți studenți drept locul de muncă în calitate de funcționari în birourile de avocați cu experiență pentru a câștiga experiență și de a învăța mai multe despre diverse specialități juridice.

Cerințe speciale de examinare  • Poate fi necesar să luați anumite examene, în funcție de școală ai ales, cursul planificat de studiu și starea în care se află școala dumneavoastră. În California, de exemplu, trebuie să Exami- primul an de Legea lui Student, dacă ești înscris la o școală de drept neacreditată sau corespondență sau dacă sunteți în programul de camere de studiu dreptul de birou / judecătorului. De asemenea, trebuie să prezinte la un proces în patru până la șase luni, cunoscut sub numele de procesul de screening „morală caracter“, realizat de Comitetul Subcomitetului Bar examinatorilor pe morală Caracter.

Trecerea Bar

  • Ultimul tău obstacol în a deveni un avocat este examenul de bar - sau pentru a fi mai precis - examene, la plural. Fiecare stat determină examinările un avocat trebuie să treacă pentru a practica dreptul în această stare. Conferința Națională de Bar Examinatorii constată există cinci examene: bara de examinare multistate, examenul Eseu multistate, testul de performanță multistate, The multistate examinare responsabilitate profesională și bara de examinare uniformă. UBE este examenul cel mai cuprinzător și include MEE, două sarcini MPT și EBP. Verificați cu bara de stat, deoarece unele state pot necesita până la patru dintre aceste examinări.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
ASTM A516-70N SpecificațiiASTM A516-70N Specificații
A36 Standarde plate din oțel Grad BA36 Standarde plate din oțel Grad B
Red Cap Wedge Anchor SpecificațiiRed Cap Wedge Anchor Specificații
Cum de a construi un Tamp manualCum de a construi un Tamp manual
Casă de sudura tamburi de cabluCasă de sudura tamburi de cablu
Cum de a construi un fumător FocarCum de a construi un fumător Focar
Cum se instalează beton plasă de oțelCum se instalează beton plasă de oțel
Există un bar de suport sau Plate Deasupra Windows într-un bloc de ciment Acasă?Există un bar de suport sau Plate Deasupra Windows într-un bloc de ciment Acasă?
Cum se calculează din oțel Beam Forța de aderențăCum se calculează din oțel Beam Forța de aderență
Cum se calculează izolație Consiliul de secvențe videoCum se calculează izolație Consiliul de secvențe video
» » Cum să devii un avocat