berokinfo.com

Cerințe educaționale pentru o terapie ocupațională Asistent

Dacă sunteți explorarea opțiuni de carieră în domeniul de îngrijire a sănătății, ia în considerare a deveni un asistent de terapie ocupațională. Potrivit Departamentului SUA al Muncii Biroul de Statistică a Muncii, asistenți de terapie ocupațională se bucură de o piață în creștere de locuri de muncă, cu perspective de locuri de muncă foarte bune prin 2018. Ca din mai 2008, salariile anuale medii pentru asistentii de terapie ocupationala a fost de 48230 $, BLS arată datele. asistenti terapie ocupationala lucra cu ergoterapeuților de reabilitare a pacienților cu dizabilități emoționale, mentale, de dezvoltare și fizice.

Associate

  • Cele mai multe locuri de muncă de terapie ocupațională asistent necesită un grad asociat dintr-un program asistent de terapie ocupațională. Școala trebuie să fie acreditate de către Consiliul de Acreditare pentru Educație Terapie Ocupațională (ACOTE). Un grad asociat de obicei durează doi ani de studiu full-time. O bună pregătire de liceu ar include cursuri de sănătate și de știință și de îngrijire a sănătății de muncă de voluntariat. Programul de studii cuprinde 16 săptămâni de formare pe teren supravegheat, în plus față de cursuri în astfel de domenii medicale ca fiziologie și anatomie, sănătate mintală și dizabilități fizice într-o serie de grupe de vârstă, în funcție de BLS.

Certificarea Națională

  • terapie candidati asistent ocupaționale pot lua parte la examenul național de certificare administrat de către Consiliul Național pentru certificare Terapie Ocupațională (NBCOT). Trecerea acestui test vă câștigă titlul Certified Ocupațională Asistent Terapie (COTA), care se califică să lucreze în unele state.

Licențiere de stat sau de certificare

  • Cerințe de licențiere sau certificare pentru asistenți de terapie ocupațională variază în funcție de stat. Școala dumneavoastră acreditate-ACOTE vă va pregăti pentru examenele suplimentare starea dvs. necesită. Site-ul NBCOT.org are o hartă informații de contact de reglementare de stat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce fel de educație aveți nevoie pentru a deveni un terapeut fizic?Ce fel de educație aveți nevoie pentru a deveni un terapeut fizic?
Terapeut respiratorii Descrierea postuluiTerapeut respiratorii Descrierea postului
Locuri de munca medicale care nu necesita experientaLocuri de munca medicale care nu necesita experienta
Salariul mediu al unui asistent Medic chirurgie generalaSalariul mediu al unui asistent Medic chirurgie generala
Cum sa devii un Pediatric ErgoterapeutCum sa devii un Pediatric Ergoterapeut
Terapie prin Masaj Descrierea postuluiTerapie prin Masaj Descrierea postului
Doctor Kinetoterapie SalariuDoctor Kinetoterapie Salariu
Asistenți medicali vs. asistente medicaleAsistenți medicali vs. asistente medicale
Rolul unui asistent socialRolul unui asistent social
Cum sa devii un terapeut ArtCum sa devii un terapeut Art
» » Cerințe educaționale pentru o terapie ocupațională Asistent