berokinfo.com

Cum de a deveni un ofițer de poliție din Guam

Teritoriul Guam este situat la aproximativ 3,300 mile vest de Hawaii și este una dintre cele mai importante destinații turistice din Pacific. Acesta este acasa, la mai multe artefacte arheologice, cum ar fi piloni de piatra cunoscut sub numele de „pietre Cappuccino.“ Ofițerii de poliție pe teritoriul Guam sunt responsabile pentru menținerea ordinii publice, servind mandate și citații, investigarea infracțiunilor și de a face arestări. Vă puteți aștepta să câștige între 17.000 $ la $ 37,3150 pe an, ca un ofițer de poliție din Guam.

Ceea ce aveți nevoie

  • Diploma de liceu
  • Absolvent de liceu. Ia clase care sunt legate de studiul justiției penale, cum ar fi științele comportamentale și educație civică.

  • Introduceți și absolvent de facultate. În timp ce acest lucru nu este o cerință strictă pentru a deveni un ofițer de poliție, acesta va ajuta să facă acest lucru. Majore în domeniul justiției penale, psihologie sau știință de comportament.

  • Dezvoltarea nivelul de aptitudini fizice. Fiind un ofițer de poliție este un loc de muncă solicitantă fizic, de aceea este important să rămână în formă maximă. Luați în considerare a pierde câteva lire dacă sunteți supraponderal.

  • Contactați Departamentul de angajare pentru Departamentul de Poliție Guam și întreabă dacă există poziții deschise pentru ofițerii de poliție.

  • Completați o cerere de a deveni un ofițer de poliție din Guam. Acestea sunt disponibile de la Departamentul de Poliție Guam. Aveți dreptul să le telefon la (671) 472-8911 pentru a solicita una.

  • Completa, semna și data determinare de adecvare. Acordați o atenție deosebită la întrebarea numărul doi, și dacă răspundeți, „da“, trebuie să prezinte un spațiu liber de poliție nu mai vechi de o lună de la data depunerii cererii dumneavoastră.

  • Se trece de screening de droguri și mint teste detector. Așteptați să primiți notificări de la Departamentul de angajare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să devii un ofițer de poliție MetropolitanCum să devii un ofițer de poliție Metropolitan
Cum sa devii un ofițer de poliție Fără un colegiu EducațieCum sa devii un ofițer de poliție Fără un colegiu Educație
Cât timp este nevoie pentru a deveni un detectiv?Cât timp este nevoie pentru a deveni un detectiv?
Cum sa devii un detectiv în CanadaCum sa devii un detectiv în Canada
Cum de a deveni un ofițer de poliție din GeorgiaCum de a deveni un ofițer de poliție din Georgia
Cerințe pentru a deveni un ofițer de polițieCerințe pentru a deveni un ofițer de poliție
Cum să devii un ofițer de Medicină LegalăCum să devii un ofițer de Medicină Legală
Etapele unui ofițer de poliție nevoie pentru a deveni șefEtapele unui ofițer de poliție nevoie pentru a deveni șef
Ofițer de poliție Artizanat pentru copiiOfițer de poliție Artizanat pentru copii
Cum să devii un responsabil pentru afaceri interneCum să devii un responsabil pentru afaceri interne
» » Cum de a deveni un ofițer de poliție din Guam