berokinfo.com

Cum sa devii un asistent Nursing instructor certificat

Peste tot in Statele Unite, cererea pentru asistentii care alapteaza certificate (CNA) continuă să fie puternic printre spitale, case de ingrijire si alte facilitati de ingrijire a sanatatii. Instituțiile care oferă cursuri de CNA sunt crearea de clase suplimentare pentru a satisface cererea, dar au nevoie de instructori pentru a preda cursuri. Dacă aveți experiență în domeniul asistenței medicale, acum este momentul perfect pentru a lua în considerare a fi un profesor de a învăța cum să devină un instructor asistent care alapteaza certificate.

  • Să dețină o licență ca asistent social (RN). RNS sunt familiarizați cu rolul și atribuțiile unui consilier asistent medical certificat, deoarece acestea servesc adesea ca supervizor în spitale și în alte centre de îngrijire a sănătății. Pentru a se califica pentru a preda persoanelor interesate să devină în Nevada CNAS, Kansas și multe alte state, trebuie să aveți permisul RN și de cel puțin doi ani de experiență de lucru într-un cadru de ingrijire a sanatatii ca un RN.

  • Câștig experiență îngrijirea pentru persoanele în vârstă. Cele mai multe lucreaza in casele de CNAS ingrijire medicala sau centre asistata de viata pentru ingrijirea persoanelor in varsta. Din acest motiv, cele mai multe state, cum ar fi Oklahoma și Dakota de Sud cere ca toti instructorii CNA au cel puțin un an de experiență care deservesc această populație specială.  • Se trece un curs de formare pentru instructori CNA. Deoarece toți asistenții asistenta certificate trebuie să aibă aceleași informații cu privire la locurile lor de muncă și cum să aibă grijă de oameni, unele state, cum ar fi Missouri și Pennsylvania, au creat un curs de formare pentru persoanele care doresc să devină instructori CNA. Acest curs vă asigură că aveți cunoștințele și abilitățile necessary- vă sunt necesare pentru a trece-l pentru a obține licențiat.

  • Trimite o licență pentru a deveni un instructor de CNA. La fel cum trebuie să fie autorizate pentru a servi ca un CNA sau un RN, tu, de asemenea, trebuie să fie autorizați pentru a servi ca un cadru didactic pentru cursurile de CNA. Pentru a obține licența, trebuie să depună o cerere la bord stare de asistenta medicala, o taxă de licențiere și dovada că îndeplinesc criteriile stabilite de stat care urmează să fie licențiate. În plus, multe state, cum ar fi California, aveți nevoie să se supună unui control de fond și să fie amprentati.

sfaturi & Avertismente

  • Trebuie să verificați cu placa dvs. de stat de asistenta medicala pentru a afla cerințele exacte pentru starea dumneavoastră de a deveni un instructor de asistent care alapteaza certificate.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Regulamentele de foraj Armata Garda NaționalăRegulamentele de foraj Armata Garda Națională
Ce înseamnă control al aerului, Garda Națională într-un fundal Verificați?Ce înseamnă control al aerului, Garda Națională într-un fundal Verificați?
Cerințe armata de rezervă anual de instruireCerințe armata de rezervă anual de instruire
Militar enlistment Limită de vârstăMilitar enlistment Limită de vârstă
Identificarea uniforme militareIdentificarea uniforme militare
Cum se aplica pentru armataCum se aplica pentru armata
Cum să devii un general al ArmateiCum să devii un general al Armatei
Cum să se înroleze în armată, armata de rezervă sau Armata Garda NaționalăCum să se înroleze în armată, armata de rezervă sau Armata Garda Națională
Care sunt ramurile militare?Care sunt ramurile militare?
Cât de mult sunteți plătit în Rezerva Armatei?Cât de mult sunteți plătit în Rezerva Armatei?
» » Cum sa devii un asistent Nursing instructor certificat