berokinfo.com

Cum sa devii un medic de familie

Medicii de familie sunt medici de familie traditionale care diagnostica si trata o gama larga de boli, boli și condiții. Ele de obicei servesc ca prim punct de contact ale unei familii, atunci când o familie are nevoie de îngrijire medicală de bază. Medicii de familie se referă, în general, condiții mai grave și complicate specialiștilor. Fii un medic de familie și se bucură de o cariera plina de recompense ai ajuta pe alții.

 • Posedă o dorință profundă de a ajuta pe alții și să aibă așteptări realiste cu privire la locul de muncă. Formarea pentru a deveni un medic de familie necesită ani de muncă desigur riguroase, scoala medicala si stagii. Înțelege că medicii lucra ore la un loc de muncă, care este adesea atât fizic cât și emoțional drenaj.

 • Absolvent de la o universitate cu o diplomă de licență. Stabilit obiective turistice pe a fi un medic de familie mult timp înainte de a intra scoala medicala. Majore în pre-med, biologie, chimie, zoologie, anatomie sau alte științe care vă ajută să accesați școala medicală. Menținerea unui GPA ridicat de-a lungul anilor de invatamant superior pentru a te ajuta obține intrarea în școli medicale.

 • Ia Test de admitere la Colegiul Medical sau "MCAT," și se aplică la școlile medicale. Trimite transcrierea colegiu, scoruri MCAT și scrisori de recomandare la școlile medicale de alegere. Rețineți că multe școli medicale necesită, de asemenea, interviuri de la fiecare solicitant.

 • Finalizarea scoala medicala si rotatii medicale. Cheltuiți primii doi ani în clasă și laboratoare fac cursuri, cum ar fi chimie, microbiologie si farmacologie. Învață să ia istoricul medical al unui pacient, efectua examene fizice si diagnosticarea pacientilor. Completați-vă ultimii doi ani de scoala medicala sub supravegherea medicilor atunci când faci rotații. Unele rotatii includ familie medicina, ginecologie si pediatrie.

 • Termina rezidențiatul cu o specialitate in medicina de familie si practica generala. Completați cel puțin doi ani de formare la locul de muncă în spital sau la birou medici.

 • Ia-o examinare finală de către Consiliul American de medici specialisti pentru a câștiga licența medicală.

 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Salariul mediu al unui chirurg plastic FamousSalariul mediu al unui chirurg plastic Famous
  Cum sa devii un chirurg doctor TraumaCum sa devii un chirurg doctor Trauma
  Cum sa devii un doctor în New YorkCum sa devii un doctor în New York
  Cum sa devii un doctor în NigeriaCum sa devii un doctor în Nigeria
  Cum sa devii un chirurg plasticCum sa devii un chirurg plastic
  Chirurg Related JobsChirurg Related Jobs
  Cât de mulți ani este nevoie pentru a deveni un chirurg?Cât de mulți ani este nevoie pentru a deveni un chirurg?
  Salariul de pornire pentru un chirurg cardiotoracicaSalariul de pornire pentru un chirurg cardiotoracica
  Cum pot deveni un doctor Marinei?Cum pot deveni un doctor Marinei?
  Cum sa devii un doctor Târziu în viațăCum sa devii un doctor Târziu în viață
  » » Cum sa devii un medic de familie