berokinfo.com

Idei Ceremonia pentru Scout Girl Bridging

Când Cercetașe sunt gata să se deplaseze până la următorul nivel de Scouting, trupa are o ceremonie de legătură. Punctul culminant al ceremoniei are loc atunci când fetele traversează un pod, onorând creșterea lor ca fetele si privind spre viitorul lor rol ca o mai veche Scout Girl. Multe trupe fac sau să împrumute o punte a propunerii, dar fetele pot trece, de asemenea, un pod imaginar sau marca calea podului cu baloane sau hârtie de construcție. În cazul în care fetele sunt interesați în a avea o ceremonie in aer liber, acestea ar putea traversa un pod real, în parcul lor preferat. Nu lasa gandurile tale creative se termină cu pod există o mulțime de constructii-loc pentru creativitate pe tot parcursul ceremoniei.

Uita-te la nivelul următor cu o scenetă

  • Fiecare nivel de Scouting ofera fetelor cu noi oportunități și provocări. Au fetele interpretezi nivelul următor prin efectuarea o scenetă. O populara Daisy scenetă implica „negrese de copt.“ Liderul recită lista de calitati care fac un bun Brownie în timp ce Cercetașii Daisy ascund într-un cuptor de carton. La sfârșitul schitul, toate Cercetasilor pop din oven- ei au devenit negrese perfect coapte. cercetași mai vechi pot efectua scenete bazate pe noi activități care sunt incantati de participarea la sau de competențe pe care speră să învețe.

Recount Evenimente preferate

  • În timp ce o ceremonie de legătură încurajează fetele să privească spre viitor, de asemenea, le cere să-și onoreze trecutul. Au fiecare fată selectați o memorie favorit. Poate că a fost că excursie cu focul, care nu ar începe sau elementele mai degrabă unglamorous au creat în timp ce încerca să câștige patch-ul de proiect de interes Sew Glam. Încurajați fetele să organizeze amintirile lor după dată. La ceremonie, au fetele stau și împărtăși amintirile lor. În cazul în care amintirile sunt în ordine cronologică, fetele vor vedea cât de mult au crescut.

Inmana Premii  • Toată lumea vrea să fie amintit pentru ceva. Au liderii venit cu premii pentru fiecare dintre fete. Poate fata de ajutor poate câștiga premiul de mână util si fata care a purtat espadrile la tabara de supravietuire pot primi premiul cel mai bine imbracat. Liderii pot prezenta fetele cu trofee sau pot veni cu un premiu unic pentru a merge cu fiecare titlu. De exemplu, premiul cel mai bine imbracat poate fi un pantof de tenis vechi.

Scrie cântece și poezii originale

  • Dacă doriți să creați o ceremonie emoțională, împărțiți fetele în grupurile lor de patrulare mici și le-au scrie propriile lor cântece și poezii despre ceea ce trupa a însemnat pentru ei. În cazul în care fetele simt că au nevoie de o repetiție, prin toate mijloacele, au unul. În cazul în care fetele sunt dispuși să prezinte materialul lor, fără o repetiție de grup, încurajați-i să păstreze munca lor un secret care este revelat numai în timpul ceremoniei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci o formă adaptabilă DressCum sa faci o formă adaptabilă Dress
Ce pantofi pentru rochii de cocktail negru la petreceri de vacanță?Ce pantofi pentru rochii de cocktail negru la petreceri de vacanță?
Cum de a aranja Sequins pe rochiiCum de a aranja Sequins pe rochii
Cum să arate frumos Ziua PromCum să arate frumos Ziua Prom
Cum sa faci o Slit într-o rochieCum sa faci o Slit într-o rochie
Cum sa faci o rochie scurta de la unul lungCum sa faci o rochie scurta de la unul lung
Cum se adaugă decorative Trim la o rochieCum se adaugă decorative Trim la o rochie
Cum sa faci un costum sexy, cu hainele pe care le au în dulapCum sa faci un costum sexy, cu hainele pe care le au în dulap
Cum sa faci o halatul rochieCum sa faci o halatul rochie
Cum sa faci o casa de absolvire rochiiCum sa faci o casa de absolvire rochii
» » Idei Ceremonia pentru Scout Girl Bridging