berokinfo.com

Dorm în cameră Essentials

Lăsarea confortul de acasă pentru o cameră de cămin înghesuit nu este ușor pentru oricine. Foi, prosoape și de familie fotografii, care a împacheta toți studenții de colegiu va ajuta să se stabilească în, dar cheia pentru a face o cameră de generic simt ca acasă este în detalii. Apăreți în prima zi pe deplin pregătit și veți fi liber să-și petreacă semestrul îngrijorătoare despre lucruri care contează cu adevărat, cum ar fi comenzi rapide campus și cele mai bune petreceri.

Dormitoarele comune sunt în cazul în care se întâmplă viața colegiu. Don`t forget these essentials!

Nimic nu va îngrozi un gadget-toting colegiu copil moderne, cum ar fi vederea rare puncte de vânzare din două direcții o cameră de cămin lui. Pornind de un război gazon peste care ajunge să conectați în ceea ce și când este nici o modalitate de a începe relația cu un nou coleg de cameră, așa că aduce de-a lungul cel puțin un val protector care poate găzdui dvs. diverse încărcătoare. Și deoarece spațiul este limitat de perete într-un cămin și cel puțin un orificiu de evacuare necesară este obligat să fie ascunse, pachet de câteva cabluri de extensie prea.

gadget-uri dvs. va multumesc.

Fiorul cantina colegiu va purta off înainte de a începe chiar să fi dor de gătit mamei. În timp ce se poate mânca în continuare cele mai multe mese pe picior de plecare, o sursă de feluri de mâncare și ustensile sunt la îndemână pentru atunci când, pentru miezul nopții mâncarea chinezească sau încercarea de a face o masă din vending alimente mașină, „Top Chef“ stil. Câteva seturi de plastic farfurii, boluri, pahare, cani si ustensile va acoperi nevoile de bază.

Evitați feluri de mâncare casante, dar don`t forget them with Mom.

În interesul relațiilor colega de camera, nu începe noul an presupunând că a ta va avea degete lipicioase. Dar, pentru că un flux constant de străini curge prin cămin tipic, este înțelept să ajungă cu un seif portabil. Se măsoară laptop-ul înainte de a face achiziția, deoarece nu toate seifuri mici vor găzdui acest scumpe esențiale, și alege un model care are atât o tastatură și o cheie de rezervă. Amintindu punctele fine de chimie 101 va fi greu enough- nu ar trebui să fie blocat de propria siguranță dacă uitați combinația.

Dormitoarele comune sunt, în general, în condiții de siguranță, dar puteți`t be too careful.

Până la jumătatea semestrului, vei fi perfecționat arta de a se trezi la 7:45 pentru o clasă de la ora 8 dimineața. Când nu e timp pentru o oprire de mic dejun, sau când simplu nu se poate confrunta cu o mai cafenea Burrito, un frigider mic este un cadou. Stoc cu iaurt si legume pentru a menține bobocilor 15 la golf, stoca resturi de pizza și suc pentru seri de film și să păstreze un ulcior cu apa filtrata in interiorul, astfel încât să puteți evita schițată fântână hol de băut. Discutați cu colegul de cameră și verificați cu școala înainte de a face această achiziție, deoarece unele cămine includ frigidere sau închiria-le.

Când pofte lovit, te`ll be glad you don`t have to walk to the nearest cafeteria.


Dvs. tendințe de pasăre de noapte poate face pentru sesiuni de studiu productive de toată noaptea, dar dacă colegul tău de cameră este o persoană de dimineață, veți petrece tot semestrul într-o stare de somnolență. Ajungând în campus, cu un somn SIDA câteva înseamnă că nu va fi tentat să apeleze la produse farmaceutice, în scopul de a simți odihnit. Adu-o perna de ochi și fie dopuri de urechi sau o pereche de căști de somn - un stil de bandă nu va irita urechile ca auriculare ar fi. Dacă sunteți un loc de dormit mai ales de lumină, o mașină de zgomot mic set lângă pat poate bloca sunetele mișcărilor colegului de cameră.

Don`t risk a snoring roommate!

Rufele, de spălat vase și de curățare zanele care locuiesc în casa părinților tăi nu te vor urma la cămin, și popotelor aduna rapid într-un spațiu mic. Carting un vid la școală, probabil, nu este necesar, dar nu stoc pe tampoane de dezinfectare. Ele se pot ocupa de scurgeri, glisează departe de praf și să curețe noroiul urmărit pe podelele. Adu-un stilou pentru îndepărtarea petelor de îmbrăcăminte pentru dumneavoastră, împreună cu bureți, detergent de vase si detergent de rufe. Dacă sunteți un newbie de rufe, întrebați expertul rufele familiei tale să scrie o foaie de ieftin pentru a păstra la îndemână.

Cu excepția cazului în cămin vine cu o servitoare, tu`ll definitely need these.

Chiar dacă nu știi un șurub de la un cui, câteva instrumente sunt utile atunci când agățat decorațiuni și fixarea unui scaun de birou subred. Pick up un set de instrumente de bază, care include un clește, un ciocan, o cheie, o șurubelniță, bandă adezivă și o bandă de măsurare. Dacă știi cum să le folosească, veți câștiga o reputație ca Handyman sala. Dacă nu, poți juca prost, atunci când cere ajutor de la hottie Hall. Oricum ai câștigat.

Aici`s a tip: label your tools before lending them out.

Tind pentru a rula cald sau rece? Apoi, viața de cămin ar putea fi un șoc pentru sistem, pentru că veți avea un control puțin sau deloc peste temperatura camerei tale. Un ventilator mic este un must-have element pentru sfârșitul verii și începutul primăverii, și un prosop de răcire reutilizabile sau gât folie poate ajuta să bate de căldură într-un climat sufocant sau o clădire opresiv fierbinte. Când aerul devine rece ca gheața, un set de foi de lână, o pătură de lână și papuci confortabile transforma camera într-un refugiu confortabil.

Unele sunt dormitoarele freezing- altele sunt toridă.

Odată ce ai trecut de a vorbi mici de orașe de reședință și specializări potențiali, lipirea cu noii hallmates se poate simti ciudat. Cateva lubrifianții sociale pot ajuta să obțineți trecut obtinerea de-a cunoaște-te scena si in prietenie reala. Lăsați jocurile de masă din copilărie maltratate la domiciliu, dar aduc câteva pachete de cărți sau de un joc de-adult prietenos (cred carduri impotriva umanitatii) pentru zilele ploioase, în sala comună. unelte în aer liber ca o minge de fotbal sau de bord și fasole saci cornhole permit lipirea în aer curat. În câteva luni, aceste diversiuni vor servi ca o pauza de bun venit de a studia pentru finala.

Bond peste câteva pariuri inofensive.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a câștiga bani de scriere Povestiri scurteCum de a câștiga bani de scriere Povestiri scurte
Cum de a vinde articole din revisteCum de a vinde articole din reviste
Cum să trimiteți o scurtă poveste la „Living de Sud“ RevistaCum să trimiteți o scurtă poveste la „Living de Sud“ Revista
Cum se Formatați prima pagină a unei cărți în stil MLACum se Formatați prima pagină a unei cărți în stil MLA
Cum de a vinde Natura Fotografii la revisteCum de a vinde Natura Fotografii la reviste
Cum se scrie pentru Jurnale Reviewed-PeerCum se scrie pentru Jurnale Reviewed-Peer
Cum să devii un Editor ContribuireaCum să devii un Editor Contribuirea
Cum un Magazine te-a creat?Cum un Magazine te-a creat?
Cum de a deveni un profesor de colegiu cu o diplomă de masterCum de a deveni un profesor de colegiu cu o diplomă de master
Cum să Cite o scrisoare către editor Utilizarea MLA StyleCum să Cite o scrisoare către editor Utilizarea MLA Style
» » Dorm în cameră Essentials