berokinfo.com

Descrierea postului unui asistent Student

Un asistent elev deține o poziție la o școală colegiu, universitate sau tehnic desemnat în mod specific ca un loc de muncă pentru un student. Aceste locuri de muncă pot fi în aproape orice departament. Ei sunt cel mai frecvent clericală, dar multe alte oportunități sunt disponibile, de asemenea.

Tipuri

  • asistenți Student s-ar putea să dețină un loc de muncă asistarea alți studenți într-un laborator de informatică, ajutând bibliotecarilor cu sarcini administrative, fotocopiere și de depunere pentru un departament academic, făcând groundskeeping în jurul valorii de campus sau de lucru cu poliția campus pentru a emite bilete de parcare.

Ajutor financiar

  • Multe locuri de muncă asistent de student sunt în mod special pentru studenții care urmează un program de ajutor financiar, numit în mod obișnuit munca-studiu.

Semnificaţie

  • asistenți student trebuie să ia aceste locuri de muncă la fel de serios cum ar fi orice poziție în afara campusului. Experiența poate fi un bun plus față de un CV viitor.

consideraţii

  • Studenții trebuie să fie înscriși pentru un anumit număr de ore de credit pentru a fi eligibil pentru un post de asistent de student. Lucrarea este part-time, și să plătească este de obicei scăzută, în jurul valorii de salariul minim sau un pic mai mare. Unele școli au poziții clasificate în niveluri pentru mai multe taxe complexe și salarii mai mari.

Caracteristici

  • O descriere de locuri de muncă se va specifica daca elevul poate studia în timpul lucrului, uneori permise în poziții, cum ar fi dotarea cu personal cârma la o recepție.

Interval de timp

  • Locuri de muncă Student durează, de obicei, pentru un termen, dar în funcție de considerente bugetare, departamentul poate să li se permită să-și reînnoiască poziția, iar același student poate fi în măsură să păstreze un anumit loc de muncă mai mult.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se curata vechi Vopsea, pensuleCum se curata vechi Vopsea, pensule
Mason Pearson Vs. DenmanMason Pearson Vs. Denman
Cum se utilizează o perie CurlingCum se utilizează o perie Curling
Cum de a păstra drept Layered parCum de a păstra drept Layered par
Cum se sew într-un Weave pentru o coadă de calCum se sew într-un Weave pentru o coadă de cal
Cum se curata o perie de calCum se curata o perie de cal
Cum să crească părul înapoi după pecingine moareCum să crească părul înapoi după pecingine moare
Cum de a elimina vopsea cu metilat SpiriteCum de a elimina vopsea cu metilat Spirite
Cum de a elimina vopsea uscat De la pensulelorCum de a elimina vopsea uscat De la pensulelor
Cum de a pune un păianjen pieptene ÎnCum de a pune un păianjen pieptene În
» » Descrierea postului unui asistent Student