berokinfo.com

Burse & Granturi pentru Mamele de lucru

Având o educație de colegiu nu numai că mărește potențialul de câștig, dar potrivit Biroului de statistica a muncii, femeile cu studii de colegiu sau mai mare sunt, de asemenea, mai puțin probabil să fie șomeri. Pentru mai multe mame, care intră într-un program de colegiu de pe partea de sus a jonglerie un loc de muncă full-sau part-time și creșterea copiilor lor poate fi o povară emoțională și financiară. Există o serie de burse și granturi concepute pentru a ajuta mamele să lucreze realizeze visul lor de a realiza studii superioare.

Proiectul Mama de lucru

  • Proiectul Mama de lucru nu numai că găzduiește propriul program de burse pentru mamele care doresc să se întoarcă la școală de lucru, dar oferă, de asemenea, resurse suplimentare pentru oportunități de burse. În fiecare an, sponsorul proiectului mama de lucru, Educație Dynamics LLC, premii de până la 92 de burse diferite sume de mamele care lucrează urmăresc un student sau absolvent de învățământ de la un colegiu on-line afiliate, cum ar fi Everest, aliate școli și Universitatea Capella variază. Toți candidații trebuie să fie rezidenți Statele Unite ale Americii varsta de 18 ani sau mai în vârstă și trebuie să prezinte, prin intermediul site-ul proiectului mama de lucru un original eseu de 1.500 de cuvinte care detaliaza de ce obtinerea unui grad on-line este alegerea potrivita pentru tine, ca un student în timpul unei burse de studiu deschis observații data.

Scholarships4moms

  • Scholarships4moms oferă 10.000 $ bursă concepute pentru a ajuta mamele care lucrează și lărgească orizonturile lor de carieră. După înregistrarea pentru 10.000 $ bursa bazându-se pe site-ul Scholarships4moms, va, de asemenea, vă direcționa spre oportunități de ajutor financiar și programe de colegiu concepute pentru a ajuta mamele care lucrează. Scholarships4moms deține desene regulate și permite câștigători ai bursei de a utiliza premiul de 10.000 $ pentru a plăti pentru școlarizare, cărți și locuințe în timp ce participa la un colegiu sau universitate tradițională sau de lucru printr-un program acreditat de studii on-line. Premiul Scholarship4moms poate fi, de asemenea, folosite pentru a ajuta pe elevi să plătească în jos soldul creditelor pentru studenți care le-au acumulat deja.

Federal Pell Grant  • Federal Pell Grant este o bursă de studii pe bază de necesitate pentru studenții care desfășoară o diplomă de licență și, în unele cazuri, grade post-bacalaureat în educație. Când completați o aplicație gratuită pentru formularul Federal Student Aid (FAFSA), eligibilitatea pentru Pell Grant este determinată de nevoia financiară și statutul de înscriere ca student. Din februarie 2011, suma completă Pell Grant disponibil pentru studenții eligibile a fost de 5550 $ pe semestru pentru studenții înscriși cel puțin o jumătate de normă într-un program de studii de licență asociat sau.

Programul de burse Jeanette Rankin

  • Femeile in varsta de 35 de ani pot fi eligibile pentru o bursa de la programul de burse Jeanette Rankin. Pentru a aplica, trebuie să aibă vârsta de cel puțin 35 de ani, cetățean Statele Unite ale Americii, au venituri mici și să fie înscris într-un colegiu acreditate sau universitate. sumele de atribuire pot varia în funcție de necesitate solicitantului, și este necesar un ajutor financiar de uz casnic atunci când trimiteți cererea dvs. pentru revizuire. Tu trebuie să prezinte, de asemenea, un eseu personal declarație care detaliază modul în care experiențele de viață au ajutat să vă atingeți obiectivele sau împiedicați să atingeți obiectivele, realizările tale și cum te simți o educație de colegiu va ajuta să beneficia, familia si comunitatea ta. Vi se cere să prezinte, de asemenea, două scrisori de recomandare din partea unui consilier, consilier, co-lucrător, fostul angajator sau profesor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Poți fi făcut să plătească pentru Suport pentru copii Atunci când copilul este crescut?Poți fi făcut să plătească pentru Suport pentru copii Atunci când copilul este crescut?
Descrierea postului unui USPS Custodial LabourerDescrierea postului unui USPS Custodial Labourer
Medi-Cal Cerințe de eligibilitate în CaliforniaMedi-Cal Cerințe de eligibilitate în California
Cerințe pentru Suport pentru copii în statul TexasCerințe pentru Suport pentru copii în statul Texas
Cum de a trimite plăți de sprijin pentru copii în Austin, TexasCum de a trimite plăți de sprijin pentru copii în Austin, Texas
Pot solicita capul familiei dacă altcineva Revendicat copilul meu?Pot solicita capul familiei dacă altcineva Revendicat copilul meu?
Drepturile legale pentru a lua în străinătate pentru copiiDrepturile legale pentru a lua în străinătate pentru copii
Poate fi oprit Suport pentru copii în cazul în care un copil nu locuiește cu un părinte?Poate fi oprit Suport pentru copii în cazul în care un copil nu locuiește cu un părinte?
Cum să obțineți un card de debit Suport pentru copii în FloridaCum să obțineți un card de debit Suport pentru copii în Florida
Ce este în neregulă cu Plată Suport pentru copii de numerar?Ce este în neregulă cu Plată Suport pentru copii de numerar?
» » Burse & Granturi pentru Mamele de lucru