berokinfo.com

Salariul mediu de nunta Dress Consultants

Cei care au darul de vânzări și să se bucure lumea de nunti ar putea lua în considerare o cariera de consultant rochie de mireasa. Slujba se încadrează în categoria de Biroul de agent de vânzări cu amănuntul și, mai precis, îmbrăcăminte de vânzare cu amănuntul Statistica forței de muncă. salariu O nunta rochie de consultant va varia în funcție de factori, cum ar fi politica companiei și de specializare, experienta si locatie.

Salariu de baza

  • Responsabilitățile de bază ale poziției de locuri de muncă includ consultarea cu mireasa despre rochia și bugetul și simt de nunta, împreună cu tragerea rochii de pod pentru a încerca pe. Salariul mediu național anual pentru un agent de vânzări cu amănuntul, care lucrează într-un magazin de îmbrăcăminte este de $ 21,580, potrivit datelor din 2010 BLS. Aceste cifre se bazează pe un program anual full-time de 2080 de ore. Acest lucru este aproximativ, în conformitate cu estimarea pur și simplu angajat de un salariu mediu anual de 26.000 $ și o estimare a $ 24025 de Glassdoor. Mai mulți factori pot influența aceste numere, inclusiv orele efectiv lucrate, amplasarea și tipul de magazin. De exemplu, un lucrător care vinde într-un lanț de magazine sau departament poate câștiga mai puțin decât într-un butic de high-end, care vinde rochii de designer.

Localizare Factori

  • Locația va influența cât de mult un consultant rochie de mireasa va face. Zonele cu mai mare a cererii, densitatea și costurile de trai plătesc mai mult decât locuri rurale, mai accesibile. densitate ridicată și cererea de a încuraja salarii competitive. Districtul Columbia plătește cea mai mare, cu un salariu mediu anual de $ 28,330. Top-plătitor regiunea metropolitană este divizia metropolitană New York-White Plains-Wayne, New York-NJ, cu un salariu mediu anual de $ 27,130.

Experienţă  • Vechimea va aduce probabil mai multe oportunități. BLS face punctul în 2010-2011 ediția a Manualului său Outlook ocupaționale că acest lucru (câștigând mai mult) „înseamnă de multe ori se deplasează în zone cu câștiguri potențiale mai mari și comisioane.“ Pentru un consultant rochie de mireasa, mai multă experiență poate duce la lucru pentru magazine high-end sau de vânzare rochii de designer, care poartă o etichetă de preț abrupt și comisioane mai mari.

Opțiuni pentru Avansarea

  • Persoanele cu un grad de colegiu sau certificate de la școlile de moda recunoscute au potențialul de a muta în management. Un alt loc să urmeze după ce un consultant rochie de mireasa este de locuri de muncă mai largă de planificare nunta. Conform datelor din 2010 BLS, salariul anual mediu pentru un planificator este de $ 45,260. Site-ul Descrieri de locuri de muncă estimează planificatorii entry-level castiga intre $ 30.000 de până la $ 40.000 și până la 100.000 $ pentru cei cu high-end clientela.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Drepturile de asistente medicale de calatorie pentru kilometrajDrepturile de asistente medicale de calatorie pentru kilometraj
Cum se calculează anual KilometrajCum se calculează anual Kilometraj
Cum se calculează kilometraj de gaze de Capacitate rezervorCum se calculează kilometraj de gaze de Capacitate rezervor
Motive pentru Bad kilometraj gazMotive pentru Bad kilometraj gaz
Pot deduce dacă Naveta munca mea este o lungă distanță Drive?Pot deduce dacă Naveta munca mea este o lungă distanță Drive?
Politici pentru utilizarea Company CarsPolitici pentru utilizarea Company Cars
Pot obține kilometraj Rambursarea pentru conducere la muncă?Pot obține kilometraj Rambursarea pentru conducere la muncă?
Cum se calculează kilometraj de gaz pentru o călătorieCum se calculează kilometraj de gaz pentru o călătorie
Cum se ajunge la o istorie kilometraj vehicul gratuitCum se ajunge la o istorie kilometraj vehicul gratuit
Dacă am folosi masina mea pentru locul de muncă Pot deduce cheltuielile?Dacă am folosi masina mea pentru locul de muncă Pot deduce cheltuielile?
» » Salariul mediu de nunta Dress Consultants