berokinfo.com

Software-ul gratuit pentru un buget de familie

Se plătește pentru a viziona cheltuielile, astfel încât software-ul utilizat pentru a gestiona bugetul de uz casnic nu trebuie să epuizeze contul bancar pe care încercați să mențină. Mai multe tipuri de programe cu caracter personal-finanțe gratuite sunt disponibile, care pot ocupa orice, de la un carnet de cecuri simplu la o mică afacere pe bază de acasă. opțiuni gratuite on-line-bugetare sunt de asemenea disponibile, și chiar și foaia de calcul-standby vechi poate fi valorificată pentru a vă ajuta să păstrați un ochi pe în cazul în care banii se duce.

GnuCash

  • Dintre alternativele gratuite de software, GnuCash se apropie cel mai Quicken în ajutându-vă să stabiliți bugetul. Conceput pentru utilizatorul acasă sau de afaceri, funcționează bine cu mai multe conturi pentru acasă sau de utilizator de afaceri mici. De asemenea, poate fi folosit pentru servicii bancare on-line. Programul ruleaza pe Windows și Linux, precum și o versiune portabilă se execută pe o unitate degetul mare, sau o unitate flash. Cu toate acestea, pentru utilizatorul acasă cu un buget simplu, GnuCash poate fi prea complex și prea mare, o curbă de învățare.

HomeBank

  • HomeBank, de asemenea, gratuit, ruleaza pe Windows și Linux. Acesta nu este la fel de complex sau puternic GNUcash, dar funcționează bine pentru majoritatea bugetelor de acasă. Ca GnuCash, se ocupă de mai multe conturi de acasă, dar este mai ușor de a învăța. HomeBank importa lin fișierele Iute, și pot prezenta modele de cheltuieli și bugete prin grafice.

Grisbi  • Grisbi este un program relativ simplu, se ocupă de tranzacțiile cu ușurință și catalogheaza cheltuielile. Ea nu stabilește într-adevăr un buget lunar, cu toate că programul vă permite să știi ce cheltui în fiecare categorie. Puterea sa este de a fi mai mult un registru carnet de cecuri sau Ledger.

Vechiul mod: Spreadsheets

  • Dacă bugetul familiei este relativ simplu și nu vă deranjează unele setări preliminare în sus, o foaie de calcul de bază ar putea satisface nevoile dumneavoastra. Foaia de calcul de tip grilă, o materie primă în lumea pre-Internet de calcul de afaceri, pot fi personalizate pentru a include dvs. elemente bugetare proprii și formule. foi de calcul gratuite includ Gnumeric și Open Office, care rulează pe Windows și Linux. template-uri de buget sunt disponibile on-line sau puteți construi foaia de calcul pentru a se potrivi propriile nevoi.

Software-ul în Cloud

  • Cu instrumente bazate pe cloud (bazate pe Internet) și stocarea online a datelor financiare, puteți accesa înregistrările de la orice computer. Bazată pe anunțuri, site-ul Mint este o opțiune bună pentru păstrarea înregistrărilor financiare și a bugetelor de construcții, precum și instrumentele și interfața sunt comparabile cu stand-alone software-ul de buget. Cele mai multe tranzacții sunt introduse în mod automat atunci când conectați Mint la conturile bancare. Foaia de calcul în Google Docs permite, de asemenea, de stocare online și funcționează în același mod ca și orice altă foaie de calcul. Doar știu că stocarea online ar putea crea probleme de securitate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este un împrumut fără garanții?Ce este un împrumut fără garanții?
Cum de a găsi împrumuturi colaterale de vehiculeCum de a găsi împrumuturi colaterale de vehicule
Nu-credit-Check împrumuturi pentru persoanele cu săraci de creditNu-credit-Check împrumuturi pentru persoanele cu săraci de credit
Cum de a plăti ipoteca cu un credit de nevoi personaleCum de a plăti ipoteca cu un credit de nevoi personale
Cerințe SBA împrumutCerințe SBA împrumut
Ce este un împrumut personal?Ce este un împrumut personal?
Ce este un Scrie-off pe un raport de credit?Ce este un Scrie-off pe un raport de credit?
HIPAA Legile și birourile de creditHIPAA Legile și birourile de credit
Cum de a îmbunătăți un scor de credit în CanadaCum de a îmbunătăți un scor de credit în Canada
Cum Does Card de credit de consolidare afectează Scorul de credit?Cum Does Card de credit de consolidare afectează Scorul de credit?
» » Software-ul gratuit pentru un buget de familie