berokinfo.com

Cum Pentru a calcula un Pell Grant

Pell Grant Programul Federal permite studenților cu venituri mai mici pentru a primi un ajutor financiar pentru cursuri de colegiu. Grantul nu trebuie să fie plătite înapoi, dar condițiile de eligibilitate trebuie îndeplinite înainte de acordarea pot fi emise. Elevii pot folosi un Pell Grant la orice instituție înregistrată post-secundar. Calcularea unui Pell Grant necesită mai multe numere financiare care ajuta la explicarea nevoilor financiare unui elev. Contribuția unui student așteptat de familie (EFC), costul de școlarizare, statutul de înscriere (full-time sau part-time) și dacă studentul participă la un an universitar complet sau mai puțin sunt toți factorii necesari pentru determinarea valorii unui Grant Pell.

  • Se calculează contribuția de familie de așteptat (EFC) disponibile pentru cheltuieli de învățământ post-secundar, folosind un calculator on-line. Vizitați site-ul Web FinAid și completați câmpurile solicitate pentru a determina o sumă EFC. Completați toate câmpurile folosind declarații bancare, declarațiile fiscale și situațiile financiare. Familiile sunt de așteptat să contribuie la costul de colegiu în măsura în care acestea sunt în stare. Folosind formularul FinAid, determina cât de mult va fi de așteptat familia dvs. de a contribui. Înregistrați acest număr pe o bucată de hârtie.

  • Calculați costul și cheltuielile pentru participarea la o instalație de învățământ înregistrată. Vizitați site-ul Web CollegeBoard pentru a descoperi cheltuielile aproximative. Introduceți costurile anuale curente de colegiu la o anumită universitate în dolari de azi. Selectați un cost mediu, dacă nu cunosc cheltuielile reale de participare. Alegeți o rată a inflației de cost colegiu din opțiunile disponibile. Dacă nu sunteți sigur că rata, pentru a alege o rată a inflației de 3%. Introduceți anii așteptate de prezență. Alegeți numărul de ani până la colegiu. Se înregistrează valoarea estimată necesară pentru cheltuielile de colegiu.  • Se determină procentul din costurile pe care intenționați să acopere din economii. Figura cantitatea de economii personale pe care le va avea atunci când sosește timpul de înscriere. Include economii colegiu familiei până în prezent. Se determină o rată anuală vă așteptați să câștige pe un plan de economii de curent sau un plan de 529. Adăugați suma de bani pe care sunt de economisire pe lună pentru colegiu. Se înregistrează valoarea totală a economiilor personale, care vor fi disponibile atunci când vă înscrieți la o instituție de învățământ superior. Acest număr poate fi utilizat pentru a determina o cantitate mai precisă EFC.

  • Vizitați site-ul Web Colegiul PayWay și de a folosi calculatorul Pell Grant pentru a determina suma grantului. Introduceți valoarea contribuției de familie estimată în primul câmp și apăsați Enter. Introduceți costul de participare la universitate în al doilea câmp. Alegeți full-time sau statutul academic part-time. Faceți clic pe butonul verde „calculează“ pentru a vedea așteptat suma Pell Grant. Potrivit site-ul Web FAFSA, pentru anul școlar 2010, premiul maxim Pell Grant a fost de $ 5550, iar premiul minim a fost de $ 555.

sfaturi Avertismente

  • Federal Pell Grant de eligibilitate se extinde acum la un al doilea premiu în cursul anului pentru o sesiune de vară. Puteți utiliza același calculator Pell Grant pentru a da seama ce va fi acest premiu.
  • Elevii nu pot primi fonduri federale Pell Grant de la mai mult de o școală la un moment dat.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a obține o licență Real Estate în OntarioCum de a obține o licență Real Estate în Ontario
Cum sa devii un agent imobiliar în BCCum sa devii un agent imobiliar în BC
Cum sa devii un agent imobiliar în MarylandCum sa devii un agent imobiliar în Maryland
Cum se obține un permis Real Estate în New MexicoCum se obține un permis Real Estate în New Mexico
Cum sa devii un Evaluator imobiliar în IllinoisCum sa devii un Evaluator imobiliar în Illinois
Cum pot obține spațiile imobiliare de licență în Ohio?Cum pot obține spațiile imobiliare de licență în Ohio?
Cât timp este nevoie pentru a obține o licență Real Estate în Texas?Cât timp este nevoie pentru a obține o licență Real Estate în Texas?
Cum pot obține o licență de clasa C de apă în Florida?Cum pot obține o licență de clasa C de apă în Florida?
Alternative Cariere Real EstateAlternative Cariere Real Estate
Cerințe de licențiere Air Duct de curatare pentru FloridaCerințe de licențiere Air Duct de curatare pentru Florida
» » Cum Pentru a calcula un Pell Grant