berokinfo.com

Avantaje si dezavantaje ale traficului Calming

Trafic calmant este un set de strategii de proiectare rutier, menite să încurajeze șoferii să reducă viteza și să descurajeze volume mari de trafic în cartiere pentru a proteja mai bine pietonii, bicicliștii și rezidenți. În timp ce s-au dovedit măsuri de calmare a traficului pentru a ajuta la reducerea vitezei și ambuteiajele de vehicule, unele măsuri sunt nepopulare.

Caracteristici

  • Orașele și orașele au pus în aplicare măsuri de reducere a traficului, cum ar fi restricțiile privind tipurile de vehicule pentru anumite drumuri, piste pentru biciclete dedicate, reducerea benzi de circulație, tratamente asfaltice (cum ar fi cărămizi sau pavaj), denivelări viteza, benzile de avertizare sonoră, sensuri giratorii și mini-cercuri. Unele dintre acestea sunt concepute doar pentru a reduce viteza sau volum, în timp ce alții încearcă să abordeze ambele.

avantaje  • Autostradă Administrația Federală a studiat mai multe măsuri de reducere a traficului și a constatat că ridicate Trecerile, a ridicat intersecții și bulbouts (care sunt obstrucționat intersecții) au fost eficiente în reducerea vitezei vehiculelor și de creșterea probabilitatea ca un vehicul să cedeze un pieton care caută să treacă strada.

Dezavantaje

  • Printre dezavantajele dispozitive de calmare a traficului este că acestea pot împiedica curățarea străzilor și aratul de zăpadă, pot avea un impact sisteme de drenaj, și pot încetini timpi de răspuns vehicul de urgență. Un studiu realizat de Portland, Oregon, cu privire la impactul traficului de calmare asupra răspunsului vehicul de urgență a constatat că incetinitoare ar întârzia un vehicul cu până la 9,4 secunde, iar cercurile de trafic lent un vehicul cu între 1,3 și 10,7 secunde.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a pop-out Lentile pentru Wayfarer OchelariCum de a pop-out Lentile pentru Wayfarer Ochelari
Cum să cumpărați ochelari de soare UV RatedCum să cumpărați ochelari de soare UV Rated
Cum să aflăm autentice ochelari de soare locs De la FakeCum să aflăm autentice ochelari de soare locs De la Fake
Diferenta dintre lentile din policarbonat și din plasticDiferenta dintre lentile din policarbonat și din plastic
Ce tranziții Lentile?Ce tranziții Lentile?
Ce Magazine de ochelari 3D?Ce Magazine de ochelari 3D?
Cum sa faci ochelari de soareCum sa faci ochelari de soare
Cum să aibă grijă de tranziție ochelariCum să aibă grijă de tranziție ochelari
Instrumente pentru ochelariInstrumente pentru ochelari
Cum de a elimina Lentile Off Wiley X ochelari de soareCum de a elimina Lentile Off Wiley X ochelari de soare
» » Avantaje si dezavantaje ale traficului Calming