berokinfo.com

Cum pentru a opri o alarmă masina care nu va părăsi

Este enervant atunci când alarma mașina unui vecin nu va părăsi și jenant atunci când propria ta este vinovat. Știind cum funcționează de alarmă special, vă (și altele) va salva de la urechi de apel. Citiți prin manualul de utilizare înainte de a avea o problemă. Când alarma este tintite, inteligența dumneavoastră vă poate deșert.

Ceea ce aveți nevoie

  • Siguranță extractor Sau clește cu vârf ascuțit
  • Verificați pentru erori de utilizator. Consultați manualul de utilizare pentru instrucțiuni despre cum să activați alarma auto și oprirea.

  • Puneți cheia în contact și încercați să porniți mașina. Pe multe sisteme de acest lucru se va opri alarma.

  • Găsiți siguranța alarmei. Acesta poate fi în cutia de siguranțe, de obicei situat sub volan spre stânga. Multe masini au, de asemenea, alte cutii de siguranțe (uneori, trei sau chiar mai mult) din interiorul compartimentului motorului. Dacă este o alarmă piața pieselor de schimb (instalat după ce mașina a ieșit din fabrică), veți găsi siguranța sub capotă, de obicei, pe un fir conectat la borna pozitivă a bateriei.  • Localizați siguranța care are eticheta de alarmă. Ar trebui să găsiți o diagramă de siguranță de pe capacul cutiei de siguranțe. O alarmă piața pieselor de schimb nu va avea nici o etichetă. Nu worry- înlăturând siguranța greșit nu va provoca nici un prejudiciu. Dacă scoateți o siguranță și alarma rămâne aprins, puneți din nou în siguranță și să încercați altul.

  • Trageți siguranța de alarmă cu extractorul de siguranță (uneori în cutia de siguranțe) sau o pereche de clește cu nas. Uneori, puteți elimina o siguranță folosind degetele.

  • Ca ultimă soluție, deconectarea borna negativă a bateriei se va opri alarma, dar se va menține, de asemenea, mașina de la pornire.

sfaturi Avertismente

  • Armatură de proceduri pentru diferite sisteme de auto-alarmă variază. Verificați manualul proprietarului pentru detalii.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Honda Vehiculele care sunt remorcabilăHonda Vehiculele care sunt remorcabilă
Honda Civic de remorcare SpecificațiiHonda Civic de remorcare Specificații
Instrucțiuni pentru programarea unui Honda Ridgeline cheie FOB 2006Instrucțiuni pentru programarea unui Honda Ridgeline cheie FOB 2006
Cum să sârmă cârlig de tractareCum să sârmă cârlig de tractare
Cum de a transforma un conector USB Nintendo Wi-Fi pentru APCum de a transforma un conector USB Nintendo Wi-Fi pentru AP
Cum să cupleze luminile remorcii pe un TacomaCum să cupleze luminile remorcii pe un Tacoma
Cum înnădire electrică remorcii unei lămpi de semnalizareCum înnădire electrică remorcii unei lămpi de semnalizare
Cum se unge un plug conector electricCum se unge un plug conector electric
Cum de a elimina firele de conectori din plasticCum de a elimina firele de conectori din plastic
Cum să Set Up electrice Frâne remorcăCum să Set Up electrice Frâne remorcă
» » Cum pentru a opri o alarmă masina care nu va părăsi