berokinfo.com

Cum elimin un scaun din spate inferior într-o Honda Civic 1998?

Atunci când Honda Civic fabricat 1998, au inclus un capac de acces la pompa de carburant sub perna scaunului din spate. Pentru mediu mecanic week-end, această includere elimină necesitatea de a renunța la rezervorul de combustibil, precum și ca având să stocheze temporar mari cantități de benzină, în cazul în care schimbarea pompei de combustibil. Aveți posibilitatea să eliminați de jos perna scaunului din dreapta spate acasă, cu câteva instrumente. Fie că îl înlocuiți pompa de combustibil sau în speranța de a găsi cantități mari de schimbare, de a scoate scaunul din spate inferior ar trebui să ia numai 10 minute sau cam asa ceva.

Ceea ce aveți nevoie

 • Socket set cheie
 • Deschideți ușile șoferului de pe Civic și pasagerul.

 • Trageți maneta de deblocare a scaunului de sub scaunul șoferului. Muta întreaga scaunul în sus, în poziția sa cea mai apropiată de volan, apoi eliberați maneta de circulație. Mers pe jos în jurul valorii de partea pasagerului din mașină. Deplasați scaunul cât mai aproape va ajunge la torpedoul trăgând din nou maneta de mișcare sub scaun. Eliberați pârghia atunci când scaunul se va muta mai departe.

 • Urca în scaunul din spate al Civic. Poziționați-vă astfel încât să se confrunte cu fereastra din spate. • Împingeți în jos pe partea din spate perna scaunului din spatele acestuia, în cazul în care perna din spate și perna scaunului întâlni. În decalajul pe care le-ați creat între cele două perne ar trebui să vedeți un singur șurub. Scoateți șurubul cu cheia dvs. soclu din clema de reținere a pernei lui.

 • Stick mâna în jos, în fisura în care a fost montat șurubul. Apucați ferm perna scaunului și trageți-l în sus pe verticală, apoi spre tine.

 • Ridicați întreaga perna scaunului cu ambele mâini spre acoperiș pentru a decupla mici cârlige în partea din față a pernei. Glisați perna din ușa pasagerului și așezați-l pe partea laterală a zonei de lucru.

 • sfaturi & Avertismente

  • Perna scaunului re-instalează în sens invers. Utilizați o cheie de cuplu unitate de 3/8-inch setat la 8 foot pound pentru a fixa șurubul perna înapoi în loc.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cos Golf decorare concurs de ideiCos Golf decorare concurs de idei
  Golf Centerpiece IdeiGolf Centerpiece Idei
  Cum de a reconstrui motorului pe un coș Yamaha GolfCum de a reconstrui motorului pe un coș Yamaha Golf
  Cum de a obține o licență pentru Masinute GolfCum de a obține o licență pentru Masinute Golf
  De ce nu meu Black & Decker Electric Trimmer deține o taxă?De ce nu meu Black & Decker Electric Trimmer deține o taxă?
  Cum se depanează o încărcare Club Car?Cum se depanează o încărcare Club Car?
  Cum să se adapteze frâneze My E-Z-GO pentru terenuri de golfCum să se adapteze frâneze My E-Z-GO pentru terenuri de golf
  Cum să Dimensiune cluburi de golf pentru copiiCum să Dimensiune cluburi de golf pentru copii
  Florida State Golf Legi CoșFlorida State Golf Legi Coș
  Cum de a conduce un coș de golfCum de a conduce un coș de golf
  » » Cum elimin un scaun din spate inferior într-o Honda Civic 1998?