berokinfo.com

Cum să eliminați tablouri de bord al unui Fox Mustang

Ford a introdus o platformă mică și eficientă, în 1978, pe care multe dintre masinile sale. Numit platforma Fox, Ford a servit până la începutul anilor 1990. Multe Ford a folosit această platformă, inclusiv Fairmont, Granada, LTD și Mustang. Poate fi necesar pentru a elimina tabloul de bord al unui Fox corpolent Mustang a componentelor de servicii din spatele tabloului de bord, cum ar fi miezul încălzitorului.

Ceea ce aveți nevoie

 • set cheie
 • surubelnita Phillips
 • set de chei tubulare
 • Cheie cu clichet
 • șurubelniță Torx
 • șurubelniță plat
 • Localizați cele patru șuruburi de fixare de pe cotiera centrală și scoateți-le cu o cheie. Ridicați cotiera drept în sus și puneți-l deoparte. Scoateți șuruburile de fixare din asieta consola centrală cu o șurubelniță Phillips, și apoi ridicați ornamentul drept în sus. Deconectați conectorii de cabluri din partea de jos a asieta, și apoi lucrați-l peste mânerul frânei de mână și puneți-l deoparte.

 • Scoateți șuruburile de radio cu un soclu și clichet de reținere. Trageți radio direct din bord, și apoi deconectați toate conectorii de cabluri de pe partea din spate a radioului. Se pune radioul deoparte. Twist schimbatorul mâner off într-o direcție invers acelor de ceasornic. Scoateți consola șuruburile de fixare cu o șurubelniță Phillips-cap, și apoi ridicați consola drept în sus și peste schimbatorul. Așezați consola deoparte.

 • Deschideți ușile și scoateți șurubul frontal pe fiecare radier cu o șurubelniță Phillips-cap pentru a elibera panourile lovi cu piciorul. Glisați fiecare panou din lovitură spre partea din spate a mașinii, și apoi puneți-le deoparte. Scoateți cele patru șuruburi de fixare de pe panoul de comandă a încălzitorului cu o șurubelniță Torx. Lăsați panoul de control atârnă în jos din drum. • Scoateți cele patru șuruburi de fixare pe partea inferioară a coloanei de direcție (două sunt în apropierea pedalei de frână la firewall, iar două sunt aproape de mânerul de deblocare a capotei), cu o priză și cu clichet. Se lasă coloana de direcție să stea jos departe de tabloul de bord.

 • Scoateți șuruburile de fixare din piesa ornamentul din plastic pe partea de sus a tabloului de bord peste gabaritele de instrumente cu o șurubelniță Torx. Ridicați asieta în sus, deconectați conectorii de cabluri de pe partea din spate, iar apoi se pune deoparte asieta.

 • Scoateți șuruburile de fixare de pe panoul de ecartament cu o șurubelniță Torx, și apoi trageți-o afară din tabloul de bord. Deconectați conectorii de cabluri de pe partea din spate a cluster-ului, și apoi puneți-l deoparte.

 • trageți cu atenție bucata de plastic asieta în cazul în care parbrizul se întâlnește tabloul de bord cu o șurubelniță plată și puneți-l deoparte. Scoateți cele cinci șuruburi de fixare descoperite după îndepărtarea asieta cu o șurubelniță Torx. Ridicați tabloul de bord drept în sus și scoateți-l din mașină.

sfaturi Avertismente

 • Instalați tabloul de bord în ordinea inversă a demontării.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înlocuiți un senzor ABS roti la un Ford MustangCum să înlocuiți un senzor ABS roti la un Ford Mustang
Cum pot elimina Cluster Dash De la o Mazda 626 pentru a înlocui becurile Dash?Cum pot elimina Cluster Dash De la o Mazda 626 pentru a înlocui becurile Dash?
Cum la spre Remove & Instalați un Ford Focus vaporizatorului Core 2000Cum la spre Remove & Instalați un Ford Focus vaporizatorului Core 2000
Cum să eliminați tablouri de bord pe un Lincoln Navigator 2003Cum să eliminați tablouri de bord pe un Lincoln Navigator 2003
Cum de a elimina un panou Ford F-150 InstrumentCum de a elimina un panou Ford F-150 Instrument
Ce este un Fox de corp Mustang?Ce este un Fox de corp Mustang?
Cum de a elimina Dash Ford Super DutyCum de a elimina Dash Ford Super Duty
Cum de a elimina un Mustang Usa Fereastra 1967Cum de a elimina un Mustang Usa Fereastra 1967
Cum să înlocuiască un far cu un Ford MustangCum să înlocuiască un far cu un Ford Mustang
Îndepărtarea Ford Explorer CD changerÎndepărtarea Ford Explorer CD changer
» » Cum să eliminați tablouri de bord al unui Fox Mustang