berokinfo.com

Cum să înlocuiască un Duramax 2500 HD Filtru combustibil

Schimbarea filtrului de carburant într-un Duramax diesel de 6,6 litri poate îmbunătăți kilometraj de combustibil vehiculului dumneavoastră și de a elimina multe probleme cu umezeala din conductele de combustibil. Duramax Diesel a fost introdus în 2001 pentru ambele Chevy si GMC camioane, si se face in Moraine, Ohio prin DMAX - o operațiune comună între General Motors și Isuzu. Înlocuirea filtrului de carburant ar trebui să ia aproximativ două ore, dacă nu ați făcut acest tip de muncă înainte. Toate uneltele și piesele necesare pentru acest loc de muncă sunt disponibile la magazinele de piese auto.

Ceea ce aveți nevoie

 • Cleşte
 • Tava de scurgere
 • peticărie
 • Filtru combustibil nou
 • Deschideți capota vehiculului. Localizați filtrul de combustibil pe partea motorului. Se pune tava de scurgere sub filtru de combustibil.

 • Deschideți supapa de la partea inferioară a filtrului de combustibil - ventilul va elibera combustibil murdar și apa din filtrul de combustibil. Se lasă drenarea de aproximativ două minute.

 • Scoateți circuitul electric, amplasat în partea inferioară a filtrului, de la harnașament cablajului său (acest lucru este cunoscut ca senzorul de apă în combustibil).

 • Demontați senzorul de apă în combustibil complet din partea de jos a filtrului de carburant. • Spin filtrul invers acelor de ceasornic pentru al scoate din carcasa superioară sau ansamblul de combustibil. Utilizați un clește pe un filtru, care este blocat sau corodate.

 • Instalați noul filtru de la partea de sus prima. Spin filtrul în ansamblul conductei de combustibil și încălzitorului de carburant superioară. Sensul acelor de ceasornic până când aveți aproximativ 30 de foot pound de cuplu pe filtru (cantitatea de cuplu pe care ar folosi pentru a strânge un șurub).

 • Instalați porțiunea inferioară a ansamblului filtrului de combustibil. Închideți robinetul de golire.

 • Pompa primerul pe partea de sus a ansamblului filtrului de carburant de 30 de ori, sau până când butonul pompei devine greu pentru a împinge. Porniți vehiculul și verificați dacă există scurgeri de combustibil. În cazul în care vehiculul nu va porni, se repetă de pompare grund până când butonul de grund devine rigid.

sfaturi Avertismente

 • Schimbarea filtrului de combustibil de la fiecare 50.000 de mile este o modalitate foarte bună de a ține pasul cu privire la menținerea dvs. de 6,6 litri Duramax diesel.
 • Supapa de evacuare de la partea inferioară a ansamblului filtrului de combustibil ar trebui să fie deschis aproximativ o dată la trei luni, pentru a permite apei din ansamblul filtrului de carburant.
 • Motorina este o substanță extrem de inflamabil și nociv. A se evita contactul cu pielea sau înghițire. Dacă este ingerat, solicitați imediat tratament medical. Dacă pe piele, se spală bine timp de cel puțin 15 minute cu apă caldă și săpun. Păstrați acest proiect departe de flacără deschisă, excesul de căldură, scântei sau sarcină electrică statică. Nerespectarea acestui avertisment poate duce la pagube materiale, rănirea sau chiar moartea.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înlocuiască un filtru de combustibil într-un Lincoln NavigatorCum să înlocuiască un filtru de combustibil într-un Lincoln Navigator
Cum să înlocuiască un filtru de combustibil într-un Dodge Caravan 2003Cum să înlocuiască un filtru de combustibil într-un Dodge Caravan 2003
Cum să înlocuiască un filtru 2001 Toyota Sienna combustibilCum să înlocuiască un filtru 2001 Toyota Sienna combustibil
Cum de a schimba un filtru de combustibil pe un Cadillac Escalade 2000Cum de a schimba un filtru de combustibil pe un Cadillac Escalade 2000
Cum să înlocuiască un filtru de combustibil într-un Hyundai SonataCum să înlocuiască un filtru de combustibil într-un Hyundai Sonata
Cum să Înlocuiți Santa Fe Filtru combustibil pentru kilometrajCum să Înlocuiți Santa Fe Filtru combustibil pentru kilometraj
Duramax Probleme InjectorDuramax Probleme Injector
Cum de a îmbunătăți MPG cu Duramax diesel într-un RVCum de a îmbunătăți MPG cu Duramax diesel într-un RV
Cum modific un filtru de combustibil pe un Toyota camion 1991?Cum modific un filtru de combustibil pe un Toyota camion 1991?
Cum să înlocuiască un filtru de combustibil Volvo S70Cum să înlocuiască un filtru de combustibil Volvo S70
» » Cum să înlocuiască un Duramax 2500 HD Filtru combustibil