berokinfo.com

Cum sa faci un costum de fată Colonial

îmbrăcăminte coloniale americane reflectă moda din Europa. Silueta de moda anilor 1700 a fost un bust conic peste o fusta. Partea superioară a corpului a fost modelată într-o formă de con inversat, cu osisoare, precursorii de corsete. Femeile sărace purtau cel mai simplu îmbrăcăminte, o schimbare sau acoperită de o camasa "cămașă de noapte," care a fost o rochie simplă, cu decolteu și mâneci adunat. De-a lungul ca ei să poarte un șorț sau o fusta adunat. femeile înstărite purtau schimbare și rămâne, o jupă de mătase, și o îmbrăcăminte de deasupra, care a fost deschisă în partea din față pentru a scoate în fustă. Fetele purtau haine care semăna cu hainele mamelor lor.

Ceea ce aveți nevoie

 • tesatura de bumbac pentru schimbare
 • bumbac grele și grosgrain panglică pentru a face sejururile
 • Mătase sau din tesatura-matase pentru a face ca fustă
 • tesatura Heavier cum ar fi matase grea sau de bumbac sau lână ușor pentru rochia
 • Panglici și dantelă asieta
 • Mașină de cusut și fire
 • Foarfece
 • Fier și masă de călcat
 • Model
 • Pins
 • Faceti o combinezon genunchi lungime, similar cu o cămașă de noapte. În general, ele aveau mâneci dreptunghiulare cot lungime, un gât scobit și erau brodate sau decorate cu dantelă sau panglică. Pentru a fi autentic, materialul ar fi pânză sau lână, bumbac, dar va lucra, de asemenea.

 • Asigurați-vă sejururi pentru a atinge forma autentica con inversat cu sanii împins în sus și plat din spate. Pentru ca sanii au fost împins în sus atât de mare, decolteul de multe ori a fost acoperit cu o batistă dantelă sau zburli pentru a oferi modestie in plus. Sejururile au fost rigidizat cu fanoane, lemn sau metal fâșii. Ei au fost purtate peste tura sau camasa. • Coase un combinezon dintr-o tesatura usoara, cum ar fi matase sau bumbac brodat. Ar trebui să fie fustă, full-length foarte plin și au o talie remiză-string. Petticoats nu au fost considerate a fi lenjerie de corp, în schimb au fost menite să fie văzut și de a oferi un contrast destul de la rochia purtată peste ei.

 • Fa-o rochie cu un corset strans, strans cot lungime, mâneci ciufulit si o fusta adunat, deschisă în partea din față pentru a descoperi fustă. Dacă nu doriți să poarte sejururi, fac corsajul rochiei strans, si au curba talie în jos până la un punct în partea din față centru. Rochiile au fost făcute în mai multe culori, inclusiv rosu, galben, violet și verde, în conformitate cu Longago.com. oameni ultra-respectabile și foarte grave, a purtat negru. Albastru a fost purtat de servitori și copii, și un roșu-maroniu a fost culoarea pentru fermieri și alte persoane țări.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci Origami DiceCum sa faci Origami Dice
Cum de a face avioane de hârtie cu o lungă Flying DistanțăCum de a face avioane de hârtie cu o lungă Flying Distanță
Artizanat Seahorse pentru copiiArtizanat Seahorse pentru copii
Cum sa faci un elf de hârtie pălărieCum sa faci un elf de hârtie pălărie
Cum sa faci un David vs Goliath jocCum sa faci un David vs Goliath joc
Cum sa faci un dovleac Turcia Ziua Recunostintei MeșteșugCum sa faci un dovleac Turcia Ziua Recunostintei Meșteșug
Cum sa faci un Origami BattleshipCum sa faci un Origami Battleship
Cum sa faci Vitraliu Ferestre cu topita CrayonsCum sa faci Vitraliu Ferestre cu topita Crayons
Cum sa faci un om de zapada Frosty Hat fără hârtieCum sa faci un om de zapada Frosty Hat fără hârtie
Cum sa faci Injecore MeșteșugCum sa faci Injecore Meșteșug
» » Cum sa faci un costum de fată Colonial