berokinfo.com

Cum de a modifica o cămașă pentru a face să aibă o talie

tricouri prea mari au de multe ori efectul de a elimina neonorantă taliei purtatorului. Pot exista mai multe motive pentru acest lucru, cum ar fi o persoană cu un bust mare, fiind nevoiți să cumpere tricouri care se potrivesc în bustul, dar înghiți talie mică în mod natural. În mod similar, patratoase tricouri, în timp ce confortabil, poate avea neonorantă afecta de a face purtătorului par să fie pătrat sau bloca din toate părțile, ridicându unflatteringly într-o linie dreaptă de la umăr la șold. Din fericire, modificarea unui tricou pentru a face să aibă o talie este la fel de simplu ca adăugarea de darts, Retezarea-l în peste curbele purtatorului.

Ceea ce aveți nevoie

 • Pins
 • Fir
 • Foarfece
 • Ac sau mașină de cusut
 • Pune cămașa de pe purtătorului intenționat. Dacă este un tricou buton frontal, buton-l ca este cel mai adesea purtat, dacă nasturii la gât sau cu câteva butoane desfăcute. Au purtătorului stea în mod natural, fără aplecarea.

 • Utilizați patru sau opt ace de siguranță - în funcție de faptul dacă vă decideți să adăugați săgeți la ambele față și din spate a tricoului - pentru a marca poziția darts. În partea din față, plasați un ac de siguranță chiar sub centrul fiecărui sân, sau centrată pe panoul pentru cămăși butonul din față. Într-o linie dreaptă de dedesubt, puneți un alt cod PIN la partea de sus a șoldului. Înapoi săgeți ar trebui să fie plasate chiar sub omoplați, cu PIN-ul din spate de jos aliniată cu PIN-ul frontal de jos.

 • După îndepărtarea cămașa, se întoarce pe dos.



 • Folosind știfturile preliminare ca un ghid, PIN-ul de-a lungul liniei unde darts vor fi poziționate. Adâncimea de darts va depinde de măsurătorile purtatorului și dimensiunea originală a tricoului. Cea mai adâncă parte a săgeților ar trebui să fie în centrul liniei dintre PIN-ul de șold și PIN-ul de san.

 • Încercați pe tricou din nou, cu atenție, pentru a testa plasarea darts. Dacă se dorește, puteți insailati darts, scoateți pinii, și apoi încercați să-l pe plasarea de test. Reglați după cum este necesar.

 • Coase darts, manual sau mecanic, se realizează plasarea o dată dorită. Utilizați un fir care completează culoarea tricoul lui.

 • Taiati excesul de material creat de darts, evitând cu atenție coaserea dumneavoastră. Acest lucru previne excesul de material de la crearea în vrac nedorite, care ar elimina talie pe care tocmai ați lucrat pentru a crea în cămașă.

sfaturi Avertismente

 • Pentru tricouri cu modele, cum ar fi pleduri sau dungi, asigurați-vă că se potrivesc în mod corespunzător înainte de coasere finală.
 • Pentru o abordare simplă, în funcție de stilul de camasa, puteți sări peste darts și pur și simplu a aduna materialul în la talie și purta o curea decorativ peste ea.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a păstra tricouri șifonaCum de a păstra tricouri șifona
Cum sa faci propriul dvs. Shirt Cut OffCum sa faci propriul dvs. Shirt Cut Off
Cum sa faci un tricou Baggy arata dragutCum sa faci un tricou Baggy arata dragut
Cum sa faci o & Cut Up Tee Shirt TornCum sa faci o & Cut Up Tee Shirt Torn
Homemade Manechine de cusutHomemade Manechine de cusut
Cum să Taper o rochie camasaCum să Taper o rochie camasa
Plasare de design pe tricouri cand brodatiPlasare de design pe tricouri cand brodati
Cum sa faci propriul tricou CamoCum sa faci propriul tricou Camo
Cum de a purta blugi și o cămașă guleratCum de a purta blugi și o cămașă gulerat
Etiquette camasa buton pentru bărbațiEtiquette camasa buton pentru bărbați
» » Cum de a modifica o cămașă pentru a face să aibă o talie