berokinfo.com

Watermelon & Champagne nunta Culori

O idee bună atunci când alegem culorile de nunta ta este de a păstra o culoare simplă și ușoară, iar celălalt luminos și îndrăzneț. Luminos de culoare pepene verde va pop perfect cu culoarea complementară șampanie subtilă și pură. Deși ideal pentru o nunta de vara, pepene verde și șampanie culori pot fi folosite pentru o nunta de primavara sau toamna, de asemenea.

Rochii și Smochinguri

  • In ultimii ani, multe mirese au fost alegerea de a purta o rochie de mireasa într-o altă țară decât alb strălucitor de culoare. Off-alb, crem, alb de iarnă, și chiar un roz foarte pal au devenit unele dintre favorite. Sampania de culoare este, de asemenea, o culoare popular printre rochii de mireasa. Alege o rochie de mireasa care este șampanie - sau aproape este - pentru a completa restul de petrecerea de nunta. Rețineți că ați putea fi, de asemenea, posibilitatea de a comanda rochia ta in sampanie, chiar dacă magazinul de nunta nu este în stoc. Păstrați vesta Tuxedo mirele (sau cummerbund) și cravată în aceeași șampanie. Pentru rochii de domnisoarele de onoare, alege un luminos, pepene verde roz. Alegeți aceeași culoare roz pentru veste și cravate tuxedo groomsmen lui.

Flori

  • Există mai multe tipuri diferite de flori, care au o nuanta de pepene verde pentru a le. Anemone, orhidee dendrobium vrac, grădină de trandafiri roz walzertraums fierbinte și bujori roz (Yves Piaget), toate vin în culori strălucitoare pepene verde. Orhideele, crini, cele mai multe tipuri de trandafiri si bujori toate vin în culori șampanie, de asemenea. Pentru o mai mica pata de culoare, se adaugă câteva flori, care sunt o, roz deschis pentru buchete. Rețineți că, dacă florile pe care le iubesc cel mai mult nu vin în pepene verde, puteți avea flori vopsite sau spray pictate de florar. Luați în considerare având fiecare domnisoara de onoare de mers pe jos, cu un buchet de pepene verde, roz deschis și flori șampanie, și te plimbi cu un întreg buchet de flori de culoare pepene verde.

lenjerie de masă  • Există câteva opțiuni de modul în care doriți pentru a trage culoarea în tabelele. Pentru un aspect mai moale, pentru a alege un simplu, de culoare șampanie pânză de masă cu dinnerware albă sau de culoare crem. Pentru o notă de culoare, adăugați un alergător de masă colorate pepene verde, șervețele și huse pentru scaune (s-ar putea, de asemenea, doriți să alegeți culoarea crem scaun acoperă cu o eșarfă pepene verde). Adăugați o vaza de flori watermelon- și colorate șampanie nunta ca dvs. pentru a termina centrală aspectul. Pentru o recepție cu mai multă culoare, ia în considerare fețe de masă de culoare pepene verde și cercevele pe scaune pe fiecare masă. Adăugați culoarea de șampanie prin alergători de masă, șervețele și huse pentru scaune. Pentru a adăuga o culoare mai luminoasă de șampanie, pentru a alege dinnerware aur lumina pentru a plasa la fiecare setare loc. În cazul în care sala de recepție nu poate oferi dinnerware aur lumina, cumpărare acrilice, lumina spray cu vopsea de aur (puteți găsi aceste condiții de siguranță pentru dinnerware la magazinele de ambarcațiuni) și spray de vopsea fiecare placă.

decoratiuni

  • Incorporarea culorile pepene verde si sampanie la decoratiunile pe care le va avea pe ecran în jurul sala de recepție. Cu o minge Styrofoam și niște flori (reale sau false), de a crea bile de flori, care sunt perfecte pentru a atarna de spatarele scaunelor sau chiar din tavanul halei dumneavoastră (a se vedea resurse). Cearșaf niște lumini albe de-a lungul mesei capului sau în copaci în cazul în care recepția este în afara. Luminile albe dau o strălucire de culoarea șampanie. Și, bineînțeles, nu uitați despre tortul. Luați în considerare un tort de culoarea șampanie decorate în glazură de culoare pepene verde. Dacă sunteți în căutarea pentru a adăuga o pata mare de culoare, ia în considerare un tort pepene verde complet colorat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De la deteriorarea parului PeruciDe la deteriorarea parului Peruci
Cum sa faci un șef Stand pentru o perucăCum sa faci un șef Stand pentru o perucă
Cum să detangle Joaca Peruca unui copilCum să detangle Joaca Peruca unui copil
Cum de a purta o travestit WigCum de a purta o travestit Wig
Cum sa faci o perucă Din Fire și chilotCum sa faci o perucă Din Fire și chilot
Cum se aplica Lace Peruci cu nr bandă adezivă sau lipiciCum se aplica Lace Peruci cu nr bandă adezivă sau lipici
Cum se curata un Wig (sintetic)Cum se curata un Wig (sintetic)
Cum se ajunge la incurcaturile Dintr-un Front Lace WigCum se ajunge la incurcaturile Dintr-un Front Lace Wig
Cum să se spele corect o perucăCum să se spele corect o perucă
Cum de a opri electricitate statică într-o perucă sinteticCum de a opri electricitate statică într-o perucă sintetic
» » Watermelon & Champagne nunta Culori