berokinfo.com

Utilizeaza pentru rochii vechi Bridesmaid lui

Scurtează o rochie de domnișoara de onoare și purta-o pentru ora de cocktail.
Scurtează o rochie de domnișoara de onoare și purta-o pentru ora de cocktail. (Imagine: Digital Vision./Digital Vision / Getty Images)

Ai „27 de rochii“ agățat în dulap? Sansele sunt, BFFs dumneavoastră vă asigurăm că aceste rochii de domnisoare de onoare minunat, în menta verde tafta si satin lavanda, ar putea fi purtat din nou. La un moment dat trebuie să accepte faptul că o rochie de domnișoara de onoare este o minune de un hit, dar asta nu înseamnă că nu poate fi transformat în ceva mai fabulos.

Doneaza Rochia

Organizații cum ar fi proiectul Princess, Doneaza rochia mea și conta Operațiunea Prom pe donații de rochii de lux pentru a ajuta fetele care nu au putut permite altfel o rochie pentru dansuri de liceu. După cum se spune, coș de gunoi o femeie este comoara altei femei. Doneaza o rochie si te vei simti ca o nasa zână a face vis o tânără a merge la bal de fapt, sa devina realitate.

Upcycle Ea

Înrola ajutorul unui croitoreasa pentru ao transforma într-o fustă sau de vară destul de scurt rochiță, perfect pentru o seara romantica in oras. Analizeaza rochia pentru a vedea dacă acesta poate fi transformat într-un nou ansamblu.

repurpose EaRepurpose rochie și de a folosi materialul pentru a crea un alergător de masă, perne decorative, plicuri sau un costum Sassy pentru animalele de companie. Au o fetiță în viața ta? Ea ar plăcea să joace dress-up în ansamblul domnișoara de onoare. Scurtați rochia la lungimea ei și să facă costumele potrivite pentru colecția ei de păpuși. Fragmente de tesatura high-end, de asemenea, veni la îndemână pentru proiectele Pinterest care le-ați avut cu ochii pe.

Costume de Halloween

Creați un costum de Halloween în jurul valorii de rochia domnișoara de onoare. Rip-l și stropi de vopsea roșie de sânge pe el pentru un costum „Carrie“, sau își asumă rolul de printesa zână prin adăugarea de paiete si aripi. Opțiunile sunt nelimitate pentru o afacere costumat și s-ar putea înscrie un premiu cea mai bine îmbrăcată la petrecere costum.

Petrecere pe

Gazdă o petrecere domnișoară de onoare și invita prietenii să poarte una dintre rochii de domnisoare de onoare, care este sigur pentru a fi agățat în dulapul ei. Planul de noapte unei fete de băuturi, filme de nunta si distractiv. Organizarea unui schimb rochie limba-in-obraz. Nu se știe niciodată dacă una dintre frocks dvs. vechi gal pal va gadila fantezie ta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a scoate capacul din spate al unui ceas TechnoCum de a scoate capacul din spate al unui ceas Techno
Cum se reglează Pendulul pe Seth Thomas CeasCum se reglează Pendulul pe Seth Thomas Ceas
Cum să identifice Tissot dvs.Cum să identifice Tissot dvs.
Cum de a regla un ceas MovadoCum de a regla un ceas Movado
Cum să lichideze o colecție de ceas de buzunarCum să lichideze o colecție de ceas de buzunar
Cum de a stabili autenticitatea ESQ ceasuriCum de a stabili autenticitatea ESQ ceasuri
Cum sa faci un bunic ceas Chime Mai tareCum sa faci un bunic ceas Chime Mai tare
Cum de a schimba o baterie pe un Tag HeuerCum de a schimba o baterie pe un Tag Heuer
Cum sa faci un ceas Band BeadedCum sa faci un ceas Band Beaded
Cum pot seta un modul Casio 4756 ceas?Cum pot seta un modul Casio 4756 ceas?
» » Utilizeaza pentru rochii vechi Bridesmaid lui