berokinfo.com

Ce este Bridesmaid Dress Etiquette?

Există anumite reguli de etichetă care înconjoară o rochie de domnișoara de onoare.
Există anumite reguli de etichetă care înconjoară o rochie de domnișoara de onoare. (Imagine: domnișoara de onoare și flori albastre de imagine de Paul Retherford din Fotolia.com)

Participarea ca domnisoara de onoare într-o nunta vine cu anumite linii directoare de urmat, în special atunci când este vorba de rochia pe care o va purta. Mireasa poate fi de așteptat să fie sub un pic de stres atunci când ziua cea mare în jurul valorii de role, și știind dinainte cum să se ocupe de anumite reguli de etichetă rochie poate ajuta lucrurile rula fără probleme. Câteva sfaturi și know-how poate face parte în calitate de domnișoară de onoare politicos mult mai ușor.

Plată

Reguli de eticheta de mireasa dicta ca domnisoarele de onoare să plătească pentru propria lor rochie. În cazul în care mireasa a ales o rochie care este prea departe de bugetul dvs., este perfect acceptabil să o lase să știe dinainte că nu puteți participa la petrecerea de nunta. Dacă acesta este cazul, asigurați-vă că pentru a lăsa mireasa știu cu suficient timp pentru ca ea te poate înlocui dacă ea dorește. Dacă o mireasa oferă picior proiectul de lege pentru rochii de domnișoarele de onoare, este acceptabil să fie de acord.

Lungime

rochii de domnisoarele de onoare poate fi orice lungime mireasa alege, deși regulile de stat eticheta ca rochiile nu ar trebui să fie mai lung decât miresei. De asemenea, nunti de zi sunt un moment potrivit pentru a purta o lungime de ceai, sau de lungime genunchi, rochii, in timp ce seara și cravată neagră nunti se pretează mai bine la rochii de lungime podea.

graviditateÎn cazul în care o domnișoara de onoare va fi gravidă în timpul nunta, este prudent pentru mireasa pentru a ajuta găzdui. Chiar dacă celelalte domnișoare de onoare rochii meci, un însoțitor de gravidă poate purta un alt stil care se va potrivi cel mai bine corpul ei, ca un stil de imperiu. Sau domnișoara de onoare gravidă poate purta o rochie de maternitate în aceeași culoare sau material ca și celelalte femei.

Junior INCIDENTUL

domnisoarele de onoare Junior devin o alternativă populară ca o modalitate de a include mai mari fete pre-adolescent care ar putea fi prea vechi pentru a acționa ca o fată floare. domnisoarele de onoare Junior pot purta aceeași rochie ca și celelalte domnișoare de onoare, sau în cazul în care stilul este prea matur, poate purta o rochie similară făcută din același material.

Accesorii

INCIDENTUL alege de obicei propriile lor pantofi și bijuterii, deși mirese pot simți liber pentru a oferi sugestii cu privire la stil sau culoare. Mirese ar putea dori să ia în considerare a da un element ca un colier ca un cadou de nuntă pentru însoțitorii ei, care poate fi purtat în ziua nunții.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a îmbunătăți Gray Hair Cu culoare griCum de a îmbunătăți Gray Hair Cu culoare gri
Cum la Color Block par cu folioCum la Color Block par cu folio
Cum se ajunge la părul de culoarea strălucitoare de cupruCum se ajunge la părul de culoarea strălucitoare de cupru
Care este diferența dintre par glazurare & Evidențiere?Care este diferența dintre par glazurare & Evidențiere?
Cum de a preveni întunecate se termină la Prelightened par Cand Murind o culoare mai închisăCum de a preveni întunecate se termină la Prelightened par Cand Murind o culoare mai închisă
Cum de a alege dreptul culoarea parului pentru tineCum de a alege dreptul culoarea parului pentru tine
Can You Perm par După Tu coloristică?Can You Perm par După Tu coloristică?
Vopsea pe Repere pe parVopsea pe Repere pe par
Can You Color Over haircolor?Can You Color Over haircolor?
Cum sa faci par Dye mai eficientăCum sa faci par Dye mai eficientă
» » Ce este Bridesmaid Dress Etiquette?