berokinfo.com

Cum de a micșora pantaloni de lână

Poate că pantalonii de lână sunt prea mult timp în picioare, sau poate că sunt prea largi in jurul taliei. Indiferent de caz, v-ar dori să le micșoreze, astfel încât acestea se potrivesc mai bine. Lana este o fibra naturala care este predispus la scădere. Potrivit Asociației Americane Lână, cu excepția cazului în o haină de lână are o etichetă specială în interior care spune că poate fi mașină de spălat, se va micșora cu siguranță.

Ceea ce aveți nevoie

Mașină de spălat
 • Uscător
  • aburitor Handheld

  Se spală pantalonii de lână în apă fierbinte, în mașina de spălat pentru a le micșora. Conform Time.com, elasticum (stratul interior) și miezul de lână psihiatru și trageți cortexul (stratul exterior), în momentul în care sunt spălate în apă. Contracția variaza de la 10 la 30 procente, în funcție de tipul de material.

  Aruncă pantalonii de lână în uscător după ce le spălați. Utilizați setarea de căldură regulat pentru a le usca. Căldura, coroborat cu a fi aruncat în jurul, le va micșora.

  Hang pantaloni de lână și de a folosi un vapor portabil pentru a le abur. Acordați o atenție deosebită zonelor pe care doriți ca materialul să se micșoreze. Aburul (căldură și apă) va micșora pantaloni de lână. Când ați terminat, pune pantaloni plat și le lasă să se usuce în aer.

  O altă opțiune este de a închide pantalonii de lână în duș departe de cap de duș astfel încât acestea să nu te ud. Apoi ia un duș fierbinte și lăsați aburul psihiatru lână. Când ați terminat, luați pantalonii jos și le pune plat să se usuce la aer.

  sfaturi & Avertismente

  • În cazul în care pantalonii de lână conțin mai mult de 50 la suta din lână, acestea sunt încă susceptibile de a shrink.Shrinking lână poate face tesatura simt dur. Pantalonii lână poate să nu fie confortabil de purtat după psihiatru them.Shrink pantaloni de lână și vi se va forma, astfel încât acestea nu se vor potrivi la fel. Ei vor pierde probabil lor prea sheen.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a determina calitatea unui Hat occidentalCum de a determina calitatea unui Hat occidental
  Cum de a bloca o pălărie StetsonCum de a bloca o pălărie Stetson
  Cum sa faci un apartament Brim HatCum sa faci un apartament Brim Hat
  Cum sa faci o Sombrero dintr-o cutie de bereCum sa faci o Sombrero dintr-o cutie de bere
  Cum sa faci un Matador HatCum sa faci un Matador Hat
  Cum de a proiecta un Fedora HatCum de a proiecta un Fedora Hat
  Cum se curata un Dusty Cowboy HatCum se curata un Dusty Cowboy Hat
  Cum sa faci un top de hârtie HatCum sa faci un top de hârtie Hat
  Cum sa faci Beaded Benzi din piele HatCum sa faci Beaded Benzi din piele Hat
  Cum sa faci Palarie frunze de palmierCum sa faci Palarie frunze de palmier
  » » Cum de a micșora pantaloni de lână