berokinfo.com

Cum de stil de par ondulat natural

Fă pace cu parul cret de a învăța să-l stil dreapta.
Fă pace cu parul cret de a învăța să-l stil dreapta. (Imagine: Pixland / Pixland / Getty Images)

Dacă aveți părul creț, ondulat natural, știi timp și efort poate lua pentru a-l stil doar dreapta. Parul cret pare să aibă o minte proprie și nu cooperează întotdeauna cu ceea ce vrei să faci. Ca urmare, s-ar putea simți ca și cum ai o luptă de zi cu zi. Cu toate acestea, dacă vă brațul-vă cu un număr redus de produse și metode, s-ar putea găsi că nu numai câștiga bătălia, dar războiul în sine, de asemenea.

Ceea ce aveți nevoie

Şampon
 • Balsam
 • Anti-Electrizare și / sau smântână definitoriu ondularea
 • produs de styling
  • Uscător de păr
  • atașament Dispersor
  • fixativ flexibil
  • Lăsați balsam

  Sampon si balsamul tau. Parul cret este de multe ori parul uscat, astfel încât un balsam poate reface umiditatea parului tau. De asemenea, ajută cu încurcăturile, ca parul cret poate obține cu ușurință înnodată în sus. De asemenea, încercați să utilizați o clarificator sau de curățare șampon profundă cel puțin o dată pe săptămână, deoarece folosind o mulțime de produse de styling cauzează acumularea.

  Stoarceți excesul de apă din părul înainte de a ieși de la duș, dar nu prosop uscat. uscare prosop poate provoca parul la încreți. Dacă aveți de gând să arunce în aer uscat parul, puteți lua cinci minute pentru a face alte lucruri în rutina de dimineață, dar nu așteptați prea mult pentru ca daca parul devine prea uscat, va fi mai dificil de stil, deoarece va încreți.

  Aplicați un anti-Electrizare și / sau curbați crema definitoriu. Adăugați în plus la orice secțiuni care pot fi mai grosier sau creț. Este posibil să aveți păr combinație, sau secțiuni de păr care sunt grosier, creț și imperecheata cu alte secțiuni, care sunt drepte și unele care curl doar dreapta. Se tratează fiecare secțiune în mod corespunzător.

  Aplicați produsul stilul de alegere. Sunt produse acolo pentru doar despre toată lumea. Ați putea prefera mousse, gel sau o cremă. Doar asigurați-vă că înghesuiți produsul pe tot parul, mai degrabă decât pieptănarea-l prin sau trăgându-l prin cu degetele.  Conectați un atașament difuzor pentru uscător de păr. Apleca, înghesuiți din nou părul și sufla uscat. Nu alerga degetele prin par ca un pieptene, deoarece va scoate curbarea sau provoca mai mult încreți. Cand parul este o treime la o jumătate uscată, repetați pasul 4 de scrunching mai produs in parul tau pentru a imblanzi orice frizzies care au început să arate din lovitură de uscare.

  Spray părul ușor peste tot în jurul partea de sus cu un fixativ flexibil. Înghesuiți și sufla uscat doar un pic mai mult, până când acesta este încă parțial umed sau umed.

  Atingeți cu un ser sau crema anti-încreți, dacă este necesar. Apoi, din nou, pulverizați ușor cu un fixativ flexibil așteptare.

  Lăsați umezeala rămase sau igrasiei din parul uscat natural. Ocazional, înghesuiți părul în timp ce acesta este încă umed pentru a vă asigura că curbarea nu este cântărit în jos și pentru a adăuga volum. Daca parul tau devine prea crocant pentru gustul tau, apoi se aplece și înghesuiți părul în timp ce acesta este uscat pentru a slabi rigiditatea.

  De-a lungul zilei, puteți întineri buclat cu un balsam concediu și fixativ flexibil dețin. Dacă nu aveți unul dintre acestea cu tine și ai nevoie să retușați buclele, ude mâinile în chiuvetă și înghesuiți niște apă în parul tau pentru a reumezecti produsele de styling si îmblânzi încreți.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un Naruto Scroll Din hârtieCum sa faci un Naruto Scroll Din hârtie
  Cum sa faci un costum AthenaCum sa faci un costum Athena
  Cum sa faci Shepherd un costum de copilCum sa faci Shepherd un costum de copil
  Cum sa faci un costum BleachCum sa faci un costum Bleach
  Cum sa faci sandale grecești din Flip FlopsCum sa faci sandale grecești din Flip Flops
  Cum sa faci Sandale din pieleCum sa faci Sandale din piele
  Cum sa faci Decoupaged Floor QuiltsCum sa faci Decoupaged Floor Quilts
  Cum sa faci un Temari FanCum sa faci un Temari Fan
  Cum de a păstra sandale Keen De la puturoasaCum de a păstra sandale Keen De la puturoasa
  Cum sa faci Funde pentru Flip FlopsCum sa faci Funde pentru Flip Flops
  » » Cum de stil de par ondulat natural