berokinfo.com

Cum de a planifica o nunta in 5 luni

Majoritatea cărților de planificare nunta și reviste vor jura aveți nevoie de cel puțin un an pentru a planifica o nunta. Dar puteți planifica o nunta minunata in 5 luni sau mai puțin. Da, va trebui să acționeze rapid. Și dacă ai setat pe inima ta o afacere printesa complet cu trăsuri trase de cai și bluebirds ciripeau, va trebui, probabil, să tonul jos un pic lucrurile. Cu toate acestea, atâta timp cât sunt organizate și să păstreze o perspectivă realistă, puteți avea nunta visurilor tale 5 luni din ziua în care ați spus da.

  • Începe stabilirea priorităților cu logodnicul 5 luni inainte de nunta. Discutați despre viziunile tale pentru eveniment: cum formală va fi, cât de multe persoane care doriți, locația, muzica, florile, mâncarea și, desigur, data nuntii. Odată ce aceste probleme sunt soluționate, începe căutarea pentru locul dvs. de nunta si rochia. Cere potențiale domnisoarele si cavalerii de onoare în cazul în care vor participa.

  • Rezervați-vă locul nunta ta 4 luni înainte de nuntă. Lista dvs. de oaspeți ar trebui să fie definitivă. Trimite afară Salvați-the-data de carduri (email-uri sunt mai rapide), astfel încât oaspeții dumneavoastră nu fac alte planuri pentru acea zi. Păstrați scouting pentru rochia de mireasa. Începe gândesc la ceremonia ta: Cine va fi oficiant ta? Vei scrie propriile juraminte? Ce ritualuri doriți să includă? Ce fel de muzica va fi?

  • Proiectare si comanda invitatii de nunta 3 luni inainte de nunta. Decideți modul în care evenimentul va fi furnizat, și alege un meniu (nu uita de tort). Dacă aveți domnisoarele de onoare, pentru a alege rochii lor, sau pentru a le spune ce le-ar dori să poarte. Confirmați oficiant dumneavoastră. Alege un fotograf / cameraman.  • Contactați florar preferat 2 luni inainte de nunta. Asigurați-vă că florile dorite vor fi în sezon și sunt disponibile de la florar. Creați un registru de nunta, și a rezerva muzicienii care vor juca în timpul ceremoniei și recepție (cere o casetă demo, sau participa la unul dintre spectacolele lor). Adresa și e-mail invitatii de nunta ta.

  • Cercetare cerințele dumneavoastră de stat și de județ permisul de căsătorie 1 luna înainte de nuntă. Îndeplinesc toate criteriile. Urmăriți cu persoane care nu au răspuns la invitația. Crearea unui plan de relaxare pentru cina de nuntă (dacă aveți o cină sit-jos). Cumpara cadouri pentru domnisoarele de onoare și groomsmen tale. Decide asupra și să cumpere favoruri de nunta. Începe planificarea luna de miere, și asigurați-vă că pașaportul / viză este de curent. Pick up inele, și du-te pentru montarea rochia finală.

  • Relaxați-vă cu o săptămână înainte de nunta: du-te la spa, exerciții fizice și să mănânce sănătos. Daca esti relaxat, vei fi capabil să se ocupe de aceste ultim moment crize minore care pop-up, cum ar fi: „Cine este cules bunicul la aeroport?“ și „De ce nu-mi spună cineva mai devreme că soțul Clara era vegan?“ Pick up rochia ta și licența de căsătorie.

sfaturi Avertismente

  • Scrie tot ce este legat de planificarea nuntii intr-un caiet. Păstrați acest notebook cu tine în orice moment, astfel încât să puteți noteze idei și informații ca au venit la you.If întâmpinați probleme în a găsi un loc de nunta disponibile în timpul cadru de timp, ia în considerare având nunta pe o zi în loc de un week-end . Gândiți-vă la locuri alternative, cum ar fi o casă privată, o grădină publică, plajă, pădure sau restaurant.If dumneavoastră preferat aveți probleme în a găsi o rochie de mireasa in timp, verifica de epocă, transport sau magazine de închiriere. Off-the-rack rochii necesită mai puțin timp decât cele efectuate modificări de la zero.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cadouri pentru aniversarea a 30 de la prieteniCadouri pentru aniversarea a 30 de la prieteni
Cum de a 3-a Sărbătoriți cu ocazia NunțiiCum de a 3-a Sărbătoriți cu ocazia Nunții
Ce este un cadou traditional pentru o aniversare 36?Ce este un cadou traditional pentru o aniversare 36?
Cum să cumpărați a 90 de cadouri pentru o femeie care are totulCum să cumpărați a 90 de cadouri pentru o femeie care are totul
Idei pentru aniversarea de argintIdei pentru aniversarea de argint
Cadouri pentru o aniversare 27Cadouri pentru o aniversare 27
Ce este traditional cadou pentru aniversarea a 25 de nunta?Ce este traditional cadou pentru aniversarea a 25 de nunta?
60 zile de naștere Cadouri pentru o soră60 zile de naștere Cadouri pentru o soră
15 Nunta Idei Aniversare Celebration15 Nunta Idei Aniversare Celebration
În primul rând Data Idei de cadouri aniversareÎn primul rând Data Idei de cadouri aniversare
» » Cum de a planifica o nunta in 5 luni