berokinfo.com

Cum se face un model pentru un tren robe

O nuntă tradițională implică achiziționarea o rochie elegantă, formală și de multe ori elaborată. Aceasta rochie este de obicei, fie de culoare albă sau o nuanta de alb, în ​​funcție de preferința miresei. Un alt aspect al o nunta traditionala este adăugarea unui tren la rochia. Trenul este o lungime lungă de țesătură care atârnă de pe partea din spate a rochia miresei si trage de-a lungul podelei, creând un aspect și mai formal și elegant. Dacă doriți să aveți un tren personalizat-a făcut pentru rochia ta, puteți face procesul mai ușor și mai puțin costisitoare de a face modelul pentru trenul tine.

Ceea ce aveți nevoie

 • Resturi tesatura
 • Ruletă
 • marcator Fabric
 • Foarfece
 • Hârtie de calc
 • Decide în cazul în care doriți ca trenul să înceapă. Unele trenuri atașați în apropierea taliei rochiei, în timp ce altele începe mai sus aproape de umeri.

 • Pune pe rochia de mireasa si imagineaza-ti trenul este acolo, sau de a folosi o bucata de material pentru a imita. Acest lucru va ajuta să decideți cât timp doriți ca trenul să fie sau cât de mult doriți să trageți pe podea, în spatele tău. Acest lucru poate varia de la doar abia la mai multe picioare de tren. Trenul de nunta rochie de printesa Diana în 1981 a fost de 25 de picioare lungi.

 • Conturați forma trenului în cazul în care se va atașa la rochia ta pe o bucată de țesătură fier vechi, folosind un marker material. Utilizați rochia ta ca un ghid. De exemplu, dacă doriți ca trenul să se atașeze la partea de sus a rochiei si partea din spate afundă într-o "V" forma, partea de sus a modelului de tren ar trebui să aibă aceeași "V" formă. • Marcați partea de jos a trenului de pe tesatura resturi. Utilizați măsurătoarea le-ați stabilit în Pasul 2. Se adaugă câteva inci la tren la cont pentru mișcare de baleiere a cădea pe podea.

 • Crearea unui model de tren de pe materialul resturi care crește progresiv în mărime pe măsură ce merge de unde se atașează la rochia ta la sol. Trenul final trebuie să fie mult mai îngust în partea de sus decât este în partea de jos.

 • Copiați șablonul de până acum, folosind o foaie mare de hârtie de calc. Se taie modelul de tren din tesatura fier vechi. Pune pe rochia de mireasa și cere un prieten pentru a rezista trenul bate joc. În acest moment, puteți efectua ajustările necesare de model, cum ar fi dacă doriți trenul un pic mai scurt sau un pic mai mare în partea de jos.

 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Lucruri de făcut înainte de a trage de modeleLucruri de făcut înainte de a trage de modele
  pensionare Artizanatpensionare Artizanat
  Beach Condo Idei de decorareBeach Condo Idei de decorare
  Idei de partid pentru adoptarea unui copil mai în vârstăIdei de partid pentru adoptarea unui copil mai în vârstă
  Cum de a deveni un model gravidăCum de a deveni un model gravidă
  Ce este un coordonator trage foto?Ce este un coordonator trage foto?
  Cum Inchirieri casa ta pentru un film sau un catalog trageCum Inchirieri casa ta pentru un film sau un catalog trage
  Sfaturi pentru o trage prima dată fotografieSfaturi pentru o trage prima dată fotografie
  Cum să obțineți un loc de muncă Călătorind FotografieCum să obțineți un loc de muncă Călătorind Fotografie
  Cum să se pregătească pentru o ședință fotoCum să se pregătească pentru o ședință foto
  » » Cum se face un model pentru un tren robe