berokinfo.com

Reguli pentru Homecoming Dansurile

Licee din întreaga țară dețin dansuri Homecoming, de obicei, după un joc Homecoming a avut loc în toamna. Pentru a păstra aceste sponsorizat de școală evenimente distractiv încă în condiții de siguranță pentru elevi, școlile stabilite anumite reguli pentru dans. În timp ce aceste reguli variază de la școală la școală, acestea încorporează, de obicei, regulile de zi cu zi a școlii și acoperă aceleași subiecte generale.

Dress Code

  • dansuri Homecoming pot fi evenimente formale sau informale. Școala stabilește un cod vestimentar și va permite doar studenților care-l urmeze în dans. Multe instituții de învățare nu permit elevilor să vină la școală în haine sugestive. Această regulă transportă peste la dansuri, ceea ce înseamnă băieți și fete nu se poate afișa o mulțime de piele. Un cod vestimentar oficial necesita fete sa poarte o rochie sau pantaloni costum formale sau semi-formale. Băieți trebuie să don un costum sau cămașă și cravată, împreună cu pantaloni rochie.

    Un cod vestimentar informale variază. Denham Springs bobocilor Liceul, de exemplu, necesită băieți să poarte pantaloni și un tricou polo sau rochie și fete să poarte pantaloni rochie cu o bluză sau un costum din două piese gâfâi. Alte școli pot permite blugi si Sarafane.

Eligibilitate  • Nu toți elevii pot participa la dans întoarcerea acasă. Unele școli permit doar classmen superioare să participe în timp ce alții invitați toți elevii de liceu. Vârsta, de asemenea, factori in regulile. De multe ori studenții nu trebuie să lipsească în ziua sau cu o zi înainte de dans --- dacă dansul cade într-o sâmbătă. academic record sau disciplina Un student poate afecta, de asemenea, capacitatea sa de a merge la dans întoarcerea acasă. De exemplu, un student cu clasele nu a reușit sau în regim suspensiv poate fi interzis de dans.

Datele

  • Școlile necesită, de asemenea, datele elevilor să îndeplinească anumite cerințe înainte de a participa la dans întoarcerea acasă. Cele mai multe școli nu permit elevilor de liceu pentru a aduce elevii de gimnaziu ca date sau persoane cu vârsta peste 20 de ani. Azusa High School face pe elevi să dea datele lor de informații cu caracter personal pe o învoire semnată de către părinții lor. Adesea, datele pe care participa la alte școli trebuie să arate de identificare, fie la achiziționarea biletelor sau a intra în dans. Alte școli cere un student înscris care să garanteze pentru un oaspete de la o altă școală.

Comportament

  • Școlile se așteaptă ca elevii să se comporte la fel cum ar fi în timpul unei zile de școală la aceste dansuri. Acest lucru înseamnă că nu consumul de băuturi alcoolice, tutun de fumat sau de a lua substanțe reglementate. Studenții trebuie să respecte și să se supună cererilor chaperones. De asemenea, ei trebuie să danseze în mod corespunzător, ceea ce înseamnă nici un dans club sau măcinare. De multe ori, în cazul în care un student nu respectă regulile, el va fi dat afară din dans și părinții lui chemat să-l ridice. De multe ori în cazul în care un student părăsește dans înainte de a fi terminat, el nu va fi permis din nou.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să Word RSVP carduri de naștereCum să Word RSVP carduri de naștere
Idei de invitație White PartyIdei de invitație White Party
Mână de scriere de nunta InvitatiiMână de scriere de nunta Invitatii
Cum să Word Invitațiile la o dedicație pentru copiiCum să Word Invitațiile la o dedicație pentru copii
Cum sa faci o invitație 18-de naștere pentru o fatăCum sa faci o invitație 18-de naștere pentru o fată
Idei invitație pentru un 60-a aniversareIdei invitație pentru un 60-a aniversare
Cum de a da o petrecere surpriză FelicităriCum de a da o petrecere surpriză Felicitări
Cum să te Scuza De la Cina InvitatiiCum să te Scuza De la Cina Invitatii
Cum de a cere o invitatie de cadouri pe casă nouă parteCum de a cere o invitatie de cadouri pe casă nouă parte
Idei de invitatie la petrecere pentru adulțiIdei de invitatie la petrecere pentru adulți
» » Reguli pentru Homecoming Dansurile