berokinfo.com

Cum se aplica pentru o viză pentru căsătorie în Japonia

Dacă sunteți din Statele Unite, nu au nevoie de viză pentru a vizita Japonia (sau chiar să se căsătorească) dacă nu va fi cazat în Japonia pentru mai mult de 90 de zile. Presupunând că veți sta în Japonia cu soțul, cu toate acestea, ar trebui să se aplice pentru o viză soț după ceremonie. Viza de soț va permite să rămână în Japonia pentru atâta timp cât doriți, deși trebuie să fie reînnoit la fiecare trei ani. A se vedea mai jos pentru un ghid pas cu pas prin acest proces.

Ceea ce aveți nevoie

 • Pasaport valid
 • Certificat de nastere
 • Dovada că aveți mijloace financiare de sprijin
 • card de înregistrare străin (înregistrare la cel mai apropiat japonez municipal Resident Externe Birou de înregistrare)
 • Două fotografii tip pașaport
 • formulare pentru cerere de viză

Cãsãtoresc în Japonia

 • Se aplică la un consulat sau ambasada SUA în Japonia pentru o declarație de competență pentru Marry. Acest lucru certifică faptul că sunteți eligibil în mod legal să fie căsătorit. Există două părți la acest document, dintre care a doua trebuie să fie finalizat în japoneză.

 • Notarizeze affidavit de competență pentru Marry. Acest lucru se poate face la consulatul sau ambasada SUA. Va trebui să plătească o taxă de 30 $ notar.

 • Traduceți în prima jumătate a afidavitului de competență a Marry (partea care ați completat în limba engleză) în japoneză. Plătiți un traducător profesionist, dacă este necesar. Va trebui să aibă întregul document în japoneză pentru ca aceasta să fie considerată validă de către funcționarii de imigrare.

 • Completați un Kon-in Todoke. Aceasta este o formă de înregistrare municipală căsătorie care soțul japoneză poate obține și să completați la biroul local de guvernul municipal (de obicei, la Primărie, oriunde locuiți). Kon în Todoke trebuie să fie semnat de doi martori, care pot fi de orice naționalitate.

 • Verificați cu biroul guvernului municipal pentru documentele suplimentare necesare. Soțul tău japonez poate avea să lui sau ei de familie registru (Koseki Tohon) oferă. Ca cetățean străin, va trebui să-și prezinte pașaportul și / sau un card de înmatriculare străin (dacă este cazul).



 • A se casatori. După ceremonie, a reveni la biroul municipal pentru a avea căsătorie recunoscută în mod legal. Dupa achitarea unei taxe de 350 de yeni, va fi emis un certificat de acceptare a notificării de căsătorie.

 • Aplicarea pentru un soț Visa

  • Adu Certificatul de acceptare a notificării de căsătorie, pașaport, carte de înmatriculare străin (dacă este cazul), două fotografii tip pașaport, formulare necesare de aplicare (disponibile la immi-moj.go.jp), un document legal verificarea mijloacelor financiare de susținere (cum ar fi un extras de cont) și certificatul de naștere la biroul regional de imigrare. Asigurați-vă că pentru a obține pașaportul ștampilat cu dovada că ați depus o cerere de viză.

 • Așteptați Ministerul Justiției pentru a aproba cererea. Procesul durează de obicei una sau două luni. Atâta timp cât ați fost sincer pe materialele de aplicare și alte documente este legitim, ar trebui să aveți nici o problemă ce a primit aprobare. În cazul în care un interval de 90 de zile de scutire de vize expiră înainte de solicitarea este aprobată, nu va trebui să părăsească țara. Ștampila în pașaport (Secțiunea 2, Etapa 1), vă permite să rămână în Japonia, din punct de vedere în timp ce cererea dumneavoastră de viză este procesată.

 • Renew vizei soțul înainte de a expira. Data de expirare este listată la viza (fie unul sau trei ani). reînnoirea vizelor funcționează la fel ca și aplicație: Adu documentele de aplicare (a se vedea secțiunea 2, Etapa 1) la biroul regional de imigrație și să completeze formularele necesare. Cel mai bine este să se aplice pentru reînnoire de două luni înainte de data de expirare visa`s.

 • Continua să-și reînnoiască viza soțul după cum este necesar pentru a rămâne în Japonia, din punct de vedere.

 • sfaturi & Avertismente

  • Este esențial să se reînnoiască viza soțul înainte de a expira. Dacă uitați să reînnoiți, vei fi considerat un rezident ilegal și poate fi deportat!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cadouri pentru a da Bunicile la un copil de dusCadouri pentru a da Bunicile la un copil de dus
  Cum de a anula un cont cu AllNursesCum de a anula un cont cu AllNurses
  Cum să Conectați-vă la Teletech OracleCum să Conectați-vă la Teletech Oracle
  Cum pentru a seta timpul pe un T7316E NORSTARCum pentru a seta timpul pe un T7316E NORSTAR
  Cum de a adresa o scrisoare de intentie Atunci când numele este necunoscutCum de a adresa o scrisoare de intentie Atunci când numele este necunoscut
  Top scuze pentru a Call Out de lucruTop scuze pentru a Call Out de lucru
  Cum de a puncta nume cu un doctoratCum de a puncta nume cu un doctorat
  Cum se activează Consola TF2Cum se activează Consola TF2
  Cum sa faci „personalizat Robo“ de lucru în DolphinCum sa faci „personalizat Robo“ de lucru în Dolphin
  Cum de a opri Lag în „Minecraft“Cum de a opri Lag în „Minecraft“
  » » Cum se aplica pentru o viză pentru căsătorie în Japonia