berokinfo.com

Cum să obțineți gratuit de control nascut in Houston, Texas

Ca o persoană responsabilă, activi sexual, ar trebui să ia măsuri pentru a obține controlul nașterilor, dacă nu sunteți interesat în conceperea unui copil. Chiar dacă aveți puțin sau deloc bani, puteți obține în continuare de control al nasterii liber din Houston, Texas, printr-un program finanțat de guvern. Controlul gratuit naștere este oferit în diverse forme, cum ar fi prezervativele, patch-uri, fotografii sau pastile. Atâta timp cât îndeplinesc cerințele de calificare, puteți obține controlul gratuit de naștere pe care aveți nevoie în Houston, Texas.

Ceea ce aveți nevoie

 • formular de cerere Programul de sănătate pentru femei
 • Dovada veniturilor sau de șomaj
 • Dovada cheltuielilor
 • Dovada cetățeniei SUA
 • Contact Femeilor Medicaid Health Program la 866-993-9972 si solicita formularul de cerere pentru femei Programul de sănătate, descărcați unul de pe Internet la hhsc.state.tx.us sau ridica o copie de la un birou de Sanatate si Servicii Umane sau o clinica care ofera servicii de control al nașterii, cum ar fi Planned Parenthood.

 • Completați cererea și a aduna informații care arată veniturile curente, cheltuieli și cetățenie. Documente cum ar fi un ciot plată din ultimele 60 de zile, o scrisoare de la un angajator sau dovada de prestații de șomaj sau de securitate socială se va dovedi veniturile curente. Dovedește cheltuielile prin furnizarea de chitanțe sau declarațiilor de venit, care arată cheltuielile de îngrijire a copilului sau cheltuieli de sprijin pentru copii. Să facă dovada cetățeniei cu un certificat de naștere SUA și un permis de conducere cu fotografie, un certificat de cetățenie S.U.A. sau un pașaport SUA. • Fax sau a înmâna completat, semnat de aplicare și celelalte elemente necesare la biroul de Sanatate si Servicii Umane a Comisiei din Houston, Texas, la 866-993-9971 sau e-mail la:
  HHSC - WHP
  MC 821-1
  PO Box 16017
  Houston, TX 77222-6017

  Puteți lua, de asemenea, cererea semnată completat și informațiile necesare la o clinica din Houston, cum ar fi Planned Parenthood.

 • Așteptați pentru aprobare. Obțineți dvs. de control gratuit de naștere dintr-o clinică, cum ar fi Planned Parenthood, care ofera astfel de servicii. Clinica poate fi în măsură să vă dea naștere controlul gratuit de pe site-ul, sau puteți avea o rețetă și să prezinte numărul dvs. Medicaid ID-ul care vă va permite să primească gratuit de control al nașterii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Hormonul scăzut Opțiuni de control al nașteriiHormonul scăzut Opțiuni de control al nașterii
Cum se trece AnticonceptionaleleCum se trece Anticonceptionalele
Burse si programe pentru muncitorii concediați din TexasBurse si programe pentru muncitorii concediați din Texas
Cum sa devii un asistent Profesor în HoustonCum sa devii un asistent Profesor în Houston
-Cu venituri mici de asigurări în statul New York-Cu venituri mici de asigurări în statul New York
Cum sa devii un tehnician de unghii în TexasCum sa devii un tehnician de unghii în Texas
Cum sa devii un inspector de sănătate în TexasCum sa devii un inspector de sănătate în Texas
Cum Pentru a schimba furnizorii de MedicaidCum Pentru a schimba furnizorii de Medicaid
Medicaid pentru femei gravide din Carolina de SudMedicaid pentru femei gravide din Carolina de Sud
Ce se întâmplă dacă nu am bani și nevoie pentru a merge la un doctor?Ce se întâmplă dacă nu am bani și nevoie pentru a merge la un doctor?
» » Cum să obțineți gratuit de control nascut in Houston, Texas