berokinfo.com

Lucrurile distractiv de a face în ziua de Crăciun din Atlanta

Atlanta este cel mai mare oras si capitala statului Georgia. Orasul este cunoscut pentru scena muzicii sale întâmplă, convenții, cumpărături, opțiuni de luat masa și aeroportul său ocupat. Cu toate acestea, orașul este, de asemenea, un loc minunat pentru a petrece vacanța de Crăciun. Ziua de Crăciun din Atlanta poate fi o afacere low-cheie, deoarece cele mai multe companii sunt închise. Dar, există multe activități pentru a se bucura din Atlanta în ziua de Crăciun.

Centennial Olympic Park

  • Centennial Olympic Park este un parc de 21 de acri, care stă ca un punct de reper pentru Jocurile Olimpice de vară din 1996. Parcul este situat în zona centrală a orașului, și este flancat de hoteluri de clasă mondială, locuri sportive, centre de convenție, muzee și restaurante.

    Centennial Park găzduiește o sărbătoare anuală de Crăciun, care este una dintre cele mai bune din oraș. De vacanță Lumini este anual display lumini de Crăciun, în timpul căreia parcul este îmbrăcat în mii de lumini si decoratiuni. Vizitatorii se pot bucura de lumină orbitoare afișează pe fundalul orizont Atlanta. Această atracție este oferit la nici un cost pentru vizitatori.

    Vizitarea patinoarul Centennial Park Ice Skating este un alt mod minunat de a petrece ziua de Crăciun. Patinoarul este situat în mijlocul parcului, și oferă o activitate de mare pentru familii, cupluri si single. Patinatorii se bucura zipping în jurul valorii de gheață muzică tradițională de vacanță, în timp ce se uită la frumosul orizont Atlanta. Admiterea este de 7 $ pe persoană și închiriere de patina este disponibil la 2 $ pe sesiune de 90 de minute.    Fântâna renumit Parcul de inele este o altă activitate notabilă în ziua de Crăciun. Inelele oferă un ecran de apă sincronizat care este setat la muzică. Inelele arata ruleaza de patru ori pe zi, și nu există nici o taxă pentru admitere.

Acvariul Georgia

  • Acvariul Georgia este adiacent la Centennial Olympic Park în centrul orașului Atlanta. Acvariul este acasa, la 100.000 de animale și mai mult de 500 de specii. Spre deosebire de cele mai multe atractii, Georgia Aquarium este deschis de la prânz până la 18 In ziua de Craciun. Acvariul va oferi o zi de activitate pentru iubitorii de animale marine și cei care caută un mod unic de a petrece Crăciunul.

Monitoare Light

  • Un alt mod de relaxare pentru a petrece Crăciunul este o unitate de noapte în jurul orașului pentru a vedea display-uri de lumină în diferite cartiere. Comunitățile din Atlanta place să arate spiritul lor de vacanță cu display-uri elaborate, care oferă un festin vizual. Case sunt decked cu scene ale nativității, display-uri de lumină și opere de artă ornat că designul creativ cetățenilor să-și arate cotletul lor artistice.

Voluntariat

  • Există diferite unități de alimentare cu the foame, care sunt un loc perfect pentru a începe ziua de Crăciun din Atlanta. Voluntariatul este o modalitate foarte bună de a da înapoi la mai puțin norocoși și să câștige perspectivă pe adevăratul sens al Crăciunului. Unitatea-hranei pentru animale foame Hosea Williams este cel mai mare din oraș, iar cina anuală este mereu în căutarea de voluntari pentru a ajuta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să cumpărați cele mai bune Geek Gadgets și techie Cadouri pentru TechiesCum să cumpărați cele mai bune Geek Gadgets și techie Cadouri pentru Techies
Idei de cadouri pentru o femeie de 30 de cotiturăIdei de cadouri pentru o femeie de 30 de cotitură
Cum să cumpărați a 90 de cadouri pentru o femeie care are totulCum să cumpărați a 90 de cadouri pentru o femeie care are totul
Cadouri Ziua Îndrăgostiților Barbat PrieteniCadouri Ziua Îndrăgostiților Barbat Prieteni
Ce este un liceu de absolvire cadou corespunzătoare unui prieten?Ce este un liceu de absolvire cadou corespunzătoare unui prieten?
Să prezinte idei pentru fratele iubituluiSă prezinte idei pentru fratele iubitului
Cum să obțineți un cadou de naștere pentru băiețoasăCum să obțineți un cadou de naștere pentru băiețoasă
Idei de naștere pentru o sorăIdei de naștere pentru o soră
Cel mai bun Ziua de naștere dorește pentru cineva specialCel mai bun Ziua de naștere dorește pentru cineva special
Idei pentru Cute carduri de naștere pentru cel mai bun prietenIdei pentru Cute carduri de naștere pentru cel mai bun prieten
» » Lucrurile distractiv de a face în ziua de Crăciun din Atlanta