berokinfo.com

Companiile care vor aduce la APO

APO este un acronim pentru Army si Air Force Post Office, care este strict rezervată pentru personalul Armatei și ale forțelor aeriene. Acesta este separat de un Post Office Fleet (FPO), care este rezervat pentru personalul Marinei și Marine. Departamentul Apărării determină timpi de tranzit, care variază în funcție de condițiile de funcționare și unitatea destinatarului. Transport la o adresă APO poate provoca îngrijorare, deoarece unele companii nu le livreze.

Serviciul postal al Statelor Unite

  • Statele Unite ale Americii Serviciul Poștal (USPS) este singurul transportator care va livra mail la orice adresă APO din întreaga lume. Cum să abordați un element este diferența dintre un element de discuții pe plan intern și discuții-l prin poștă militară, folosind USPS. Atunci când adresarea unei scrisori sau pachet pentru un APO, omite numele orașului și un stat sau țară, de destinație. Membru supleant numele orașului cu APO. Substitut de stat, sau țară, numele cu AA, AE sau AP. AA reprezintă forțele armate America, AE pentru Europa forțelor armate și AP pentru Forțele Armate din Pacific. Echivalentul codul poștal este numărul APO. USPS oferă, de asemenea, de asigurare privind articolele expediate și notificare, care obiectele au ajuns la destinația prevăzută, contra cost.

FedEx SmartPost  • FedEx SmartPost este un serviciu FedEx, care facilitează transportul către o adresă APO. Cu toate acestea, FedEx nu face acest lucru în mod direct. FedEx SmartPost livrează pachetul expeditorului la un punct de intrare USPS, de obicei, o unitate de livrare de destinatie (DDU), iar USPS completează livrarea către destinatar. Prin transport maritim direct la punctele de intrare USPS în loc de oprire la centrele de prelucrare, FedEx SmartPost face livrări mai rapide la un cost mai mic.

ShipitAPO

  • ShipitAPO este un serviciu online care ajută în furnizarea de e-mail la adresele APO. ShipitAPO conectează transportatorii mesaje comerciale, cum ar fi UPS sau DHL, la USPS. Unele site-uri nu sunt livrate folosind FedEx SmartPost sau USPS, care interzice cumpărătorii de transport maritim elemente personalului militar. ShipitAPO oferă utilizatorilor o adresă ShipitAPO ca destinație pentru elementele dintr-o utilizați online, magazin de adresa ShipitAPO pe pagina de informații de transport maritim. În cazul în care elementele ajung la facilitatea ShipitAPO, compania se adresează și navelor prin USPS Priority Mail la adresa APO specificată de către expeditor în mod corespunzător. Pentru fiecare pachet de servicii ShipitAPO în față, utilizatorul trebuie să plătească pentru poștale și o taxă de manipulare. Puteți achiziționa de asigurare și alte opțiuni oferite de USPS prin intermediul serviciului ShipitAPO.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pot să Patch o gaură în piscina mea cu canale de bandă?Pot să Patch o gaură în piscina mea cu canale de bandă?
Cum să stabilească un pat gonflabilCum să stabilească un pat gonflabil
Cum pentru a repara o Rip mare într-un vinil Pool LinerCum pentru a repara o Rip mare într-un vinil Pool Liner
Cum de a repara Inelul Partea de sus a unui supraterană gonflabile PoolCum de a repara Inelul Partea de sus a unui supraterană gonflabile Pool
Cum de a repara un bazin de scurgere În jurul skimmer FaceplateCum de a repara un bazin de scurgere În jurul skimmer Faceplate
Cum să Patch Scurgeri Feingelocht în conducteCum să Patch Scurgeri Feingelocht în conducte
Cum pentru a repara o saltea de aer Fără patch-uriCum pentru a repara o saltea de aer Fără patch-uri
Cum pentru a repara o Sevylor de vinil Air SealCum pentru a repara o Sevylor de vinil Air Seal
Cum la spre Fix Vinyl sus a unei mașiniCum la spre Fix Vinyl sus a unei mașini
Cum remediez o Rupt Riding Cositoare scaun?Cum remediez o Rupt Riding Cositoare scaun?
» » Companiile care vor aduce la APO