berokinfo.com

Park & ​​Fly Hoteluri la Aeroportul JFK

Petreceți noaptea la un hotel de lângă Aeroportul Internațional John F. Kennedy, în scopul de a evita taxele de parcare voinic. Park și zbura opțiuni vă permit să lăsați mașina timp de până la 14 zile pentru liber- puteți adăuga zile suplimentare pentru o taxă. Un serviciu de transfer gratuit de hotel veți ajunge la aeroport la orice ora din zi sau noapte.

Ia două săptămâni

  • Stai doar o noapte, pentru a primi un mic dejun gratuit pentru două persoane și o parcare pentru până la 14 zile de la Radisson Hotel JFK Airport. Hotelul dispune de un centru de afaceri de 24 de ore, o sală de gimnastică cu saună, acces Wi-Fi gratuit, televizoare cu ecran plat cu filme gratuite și transportul către și de la JFK, în orice moment din zi sau noapte. Hotelul Hilton Garden Inn oferă, de asemenea, o parcare de 14 zile și un serviciu gratuit de transfer. Înainte de zbor, puteți imprima tichetul de îmbarcare, combustibil-vă cu un mic dejun făcut la comandă în sala de mese sau o apuca o gustare de pe site-ul mini-Mart.

Du-te timp de 10 zile

  • Sheraton JFK Airport Hotel include până la 10 zile de parcare gratuită în tariful camerei tradiționale. Veți avea acces gratuit la Wi-Fi, un centru de afaceri și o sală de gimnastică. Upgrade la o cameră de nivel de club pentru gustări gratuite, băuturi și micul dejun. Când sunteți gata pentru a merge, hop pe transfer gratuit la aeroport cu plecare la fiecare 30 de minute. Garden Inn Suites dispune de o sală de fitness de 24 de ore, Wi-Fi gratuit, transfer de la aeroport mic dejun continental gratuit. Rezervați șapte zile în avans pentru cea mai bună rată de parcare.

Oferte de șapte zile  • Holiday Inn Express oferă o afacere de parcare de șapte zile, care include un serviciu de transfer la aeroport. Începeți călătoria ziua cu un mic dejun cald gratuit sau, dacă aveți un început mai devreme, luați micul dejun într-un sac preambalat. Imprimare tichetul de îmbarcare în centrul de afaceri de 24 de ore pe zi. Pachetul de parcare de șapte zile Days Inn include micul dejun, zbor gratuit de check-in chioșc, acces Wi-Fi gratuit și un serviciu de transfer de 24 de ore lăsând la fiecare jumătate de oră.

Alege pachetul de

  • Fairfield Inn Marriott JFK nu numai că oferă transportul la aeroport, dar, de asemenea, oferă un serviciu de transfer la apropiere Green Acres Mall și la metrou pentru cei care doresc pentru a obține într-un pic de cumpărături din Manhattan. Camerele au iPod docking station, filme gratuite și includ un mic dejun cald și acces Wi-Fi gratuit. Acest hotel oferă o varietate de pachete de parcare. Sleep Inn JFK Airport oferă un mic dejun gratuit, ceai după-amiaza, servicii de afaceri gratuite, sala de antrenament, transfer de la aeroport și pachete de parcare de la șapte la 14 zile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Salariul mediu al artei ProfesorilorSalariul mediu al artei Profesorilor
Cati bani Actrite Get într-un an?Cati bani Actrite Get într-un an?
Listă de New York Colegii cu DormitoareleListă de New York Colegii cu Dormitoarele
Atunci când este cel mai mic timp pentru a călători la New York?Atunci când este cel mai mic timp pentru a călători la New York?
Cum de a planifica calatoriile în AustraliaCum de a planifica calatoriile în Australia
Lucruri de făcut în New York în 4 zileLucruri de făcut în New York în 4 zile
Cele mai bune orașe mici pentru afro-americaniCele mai bune orașe mici pentru afro-americani
Cele mai mari orase din statul New YorkCele mai mari orase din statul New York
Cum se mută & Ia un loc de muncă în AustraliaCum se mută & Ia un loc de muncă în Australia
Cât de mult EMT Faceți o oră în New York?Cât de mult EMT Faceți o oră în New York?
» » Park & ​​Fly Hoteluri la Aeroportul JFK