berokinfo.com

Locuri de interior distractive pentru Adolescenți din Akron, Ohio

Adolescenții din Akron au acces la activități recreative în interior și facilități culturale pe tot parcursul anului. Situat în nord-est Ohio, unele institute culturale Akron - teatre și muzee - oferă tabere de vară și gazdă excursii clasă. Adolescenții au, de asemenea, posibilitatea de a voluntar sau intern la aceste institute în cazul în care au o pasiune pentru arte. Pentru atletism, Akron are facilitati pentru hochei tineret, înot și patinaj artistic.

YMCA

  • Asociația Tinerilor Creștin (akronymca.com), sau YMCA, are locații din Akron, inclusiv Firestone Park, Lake Anna Community Center și University Park. Fiecare ramură YMCA oferă tabere de vară pentru copii- în timpul taberei de vară, participanții YMCA au acces la facilități de fitness și înot YMCAs`. sucursalele YMCA Akron facilitează de asemenea ligi sportive de tineret, inclusiv pavilion de fotbal, baseball, volei, fotbal și arte marțiale. Copiii pot participa la programe de majorete și dans YMCA lui. Cea mai veche de operare continuu piscina interioară în oraș se află în Akron YMCA Building din centrul Akron- clădirea a fost finalizată în 1931.

Teatru

  • Weathervane Playhouse (weathervaneplayhouse.com) oferă tabere de teatru de vară pentru adolescenți în vârstă de 13 și 18 ani. Aceste tabere au loc din iunie până în august. Tabăra de vară stoc permite doar teenagers- această tabără permite adolescenților să acționeze într-un joc de lungime completă și de a efectua scene din piese moderne și clasice. Weathervane oferă, de asemenea, un atelier de luptă pentru adolescenti de varsta 15 18. Situat în centrul orașului Akron, Teatrul Akron Civic (akroncivic.com) găzduiește concerte rock pentru adolescenți în timpul verii. Adolescenții interesați de o carieră în teatru poate oferi voluntar pentru occupancies voluntari Akron Civic include poziții usher teatrală și de box-office.

Muzeu  • Muzeul de Arta Akron (akronartmuseum.org) oferă excursii pentru adolescenți în timpul anului școlar, inclusiv excursii pentru grupuri de tineri și excursii clasă. Pentru excursii de vară, Muzeul de Arta Akron permite grupuri de adolescenți să viziteze în zilele de miercuri și până la Fridays- sunt permise 60 de adolescenți per grup. Adolescentii se pot aplica, de asemenea, pentru stagii la Art Museum- Akron diverse stagii includ comunicări și dezvoltarea unor evenimente speciale la muzeu. Akron este, de asemenea, acasa, la Muzeul Inventeaza Acum (invent.org), care găzduiește Arta invenției, o colecție de opere de artă, care derivă din invențiile americane. Adolescentii pot tur acest muzeu gratuit.

Patinaj

  • G.S.F.E. Pistă pentru role (gsfecade.com) de pe Market Street este deschis pe tot parcursul anului. Acest role patinoar permite adolescenților să găzduiască petreceri aniversare a cel puțin 25 de participanți. Sâmbătă seara, G.S.F.E. găzduiește, de asemenea, un adolescent Skate de noapte, care permite adolescenților să intre în patinoarul pentru un preț redus. Complexul Centrul de sporturi pe gheata (centericesports.net) se află în Canton, la aproximativ 10 minute de la Akron. Acest interior patinoar găzduiește o cifră patinaj și hochei Club de tineret jocuri. În timpul verii, centrul găzduiește tabere de hochei de patru zile pentru adolescenți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a crea o hartă pentru un proiect școlarCum de a crea o hartă pentru un proiect școlar
Cum pentru a desena linii de proprietate pe o hartăCum pentru a desena linii de proprietate pe o hartă
Harta Editor Tutorial pentru Age of Empires 2: ÎnvingătoriiHarta Editor Tutorial pentru Age of Empires 2: Învingătorii
Cum sa faci un inamic Editor Harta in Stronghold 2Cum sa faci un inamic Editor Harta in Stronghold 2
Cum să încărcați un „Minecraft“ LumeaCum să încărcați un „Minecraft“ Lumea
Cum se calculează pe verticală ExagerareCum se calculează pe verticală Exagerare
Cum de a citi hărți militareCum de a citi hărți militare
Cum se montează o hartă pe foamboardCum se montează o hartă pe foamboard
Cum sa faci propriul dvs. „Call of Duty: Zombies“ HartaCum sa faci propriul dvs. „Call of Duty: Zombies“ Harta
Cum de a crea o harta pentru Call of Duty 4Cum de a crea o harta pentru Call of Duty 4
» » Locuri de interior distractive pentru Adolescenți din Akron, Ohio