berokinfo.com

Formele de relief din Caraibe

Insulele Caraibe, care se întinde de la vârful de sud a Florida, pe lângă Golful Mexic și până la vârful de nord-est a Americii de Sud, atrage numeroși vizitatori în fiecare an, atrași de plajele curate, clima tropicală și cultură plină de viață. Insulele Caraibe este, de asemenea, acasa, la o colecție interesantă de forme de relief.

Insulele

  • Insulele Caraibe poate fi cel mai bine cunoscut pentru insulele sale, o categorie importantă de forme de relief din regiune. Mai mult de 7.000 de insule alcătuiesc Caraibe, inclusiv intrări (, mici insule stâncoase) și Cays (insule foarte mici de nisip sau coral). Cele mai multe insule din Caraibe fac parte dintr-un lanț extins de insule numit Antile.

Munţi

  • Multe insule din Caraibe sunt acasă la munți și lanțuri muntoase, dar cele mai muntoase zone din Caraibe sunt Cuba, Republica Dominicană și Puerto Rico. Republica Dominicană este acasa, la cel mai înalt munte, Pico Duarte, cu o altitudine de mai mult de 10.000 de picioare.

vulcani

  • Tipic pentru o geografie dominată de grupuri de insule, Caraibe este acasa, la formele de relief vulcanice, de asemenea. Plajele cu nisip negru atât de ademenitoare turiștilor sunt de fapt depuse de activitatea vulcanică. Sfânta Lucia, Dominica, Grenada și mica insulă casa Monserrat volcanoes- activă Monserrat are cel mai activ în regiune.

Corpurile de apă

  • Unica trăsătură geologică cea mai definitivă din Caraibe este Marea Caraibelor în sine, de asemenea, punct de vedere tehnic o forma de relief. Marea acoperă mai mult de 1 milion de mile pătrate de suprafață și ajunge la o adâncime de 25.000 de picioare între Insulele Cayman și Jamaica. Porțiuni din Oceanul Atlantic și Golful Mexic se află, de asemenea, în zona Caraibelor. Insulele Caraibe Insulele conțin multe fluxuri și alte organisme de apă proaspătă. Republica Dominicană este acasa, la cel mai mare lake- Cuba revendică cel mai lung fluviu, din care există 400 în întreaga regiune Caraibelor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Plante de apă sărată în GolfulPlante de apă sărată în Golful
Plante înflorite de coasta Golfului Mexic din TexasPlante înflorite de coasta Golfului Mexic din Texas
All-Inclusive Resorts Familie de pe coasta Golfului din FloridaAll-Inclusive Resorts Familie de pe coasta Golfului din Florida
Listă de Batangas Beach Resorts în Laiya, San JuanListă de Batangas Beach Resorts în Laiya, San Juan
Top 5 locuri pentru a rămâne în Siesta Key, FloridaTop 5 locuri pentru a rămâne în Siesta Key, Florida
Cum de a găsi o plajă liniștită în VirginiaCum de a găsi o plajă liniștită în Virginia
Cele mai bune Kid-Friendly Beachfront Condo Rentals în FloridaCele mai bune Kid-Friendly Beachfront Condo Rentals în Florida
Aeroporturi din apropierea Florida Gulf CoastAeroporturi din apropierea Florida Gulf Coast
Plaje cu Boardwalks în FloridaPlaje cu Boardwalks în Florida
Cele mai bune plaje din Clearwater, FloridaCele mai bune plaje din Clearwater, Florida
» » Formele de relief din Caraibe