berokinfo.com

Cina Croaziere pe Lacul Norman, în Carolina de Nord

croaziere publice și private, carte captained permite pasagerilor savura mâncăruri gastronomice în timp ce naviga în apele blânde ale lacului Norman. Alegeți între un itinerar personalizat pe un iaht contemporan sau farmecul unei croazieră riverboat, și pregătiți-vă să se angajeze pe noapte memorabilă pe lac.

Cină și Mai mult

  • patru feluri de croaziere cina Queens Landing oferă tururi povestite de Lake Norman tot timpul anului de alegerea de nave: un Mississippi Riverboat autentic în stil și modern, iaht de lux. Iahtul, Doamna Lacului, stabilește naviga timp de două ore și jumătate în zilele de joi pana duminica și oferă pasagerilor, cu un serviciu de masă formală, placate. Pasagerii la bordul Catawba Regina Riverboat sunt tratate la bucătarul-a servit mese tip bufet, de asemenea, în zilele de joi pana duminica. Înainte de a începe, oaspeții ticketed se pot bucura de facilitățile complexului Queens Landing în Mooresville. Facilitatea are frecvent muzică live la gratar pe malul lacului, iar familiile se pot bucura de o rundă de mini-golf și înghețată salon tratează.

Petreceri private

  • Yachta Yachta Yachta Charters naviga de la Peninsula Yacht Club din Cornelius. Etajat, barca 67-picior se poate naviga cu până la 100 de persoane la bord, inclusiv echipajul, deși nava este frecvent rezervat pentru mici, petreceri mai intime. În timp ce puntea de sus este deschisă pentru vizitare și uitîndu stele, puntea inferioară are bănci de ferestre înalte în plus concepute pentru a oferi chiar și cele alimentare mese, sub punte, o șansă de a vedea peisajul care trece. Yachta Yachta Yachta funcționează cu o rețea de catering, astfel încât să puteți crea meniul ideal, și lungimea și itinerariul de croazieră dvs. poate fi, de asemenea, personalizate.

ANVERGURĂ Evenimente  • Lux Yacht Charters permite cina de croazieră pe o scară mare. Nava, amanta Ragin`, poate găzdui până la 150 de persoane, inclusiv echipajul, și devine din cap pentru mese festive, nunți și evenimente corporate private, stabilit pe fundalul lacului Norman. O punte superioară încălzită asigură că oaspeții dumneavoastră se pot bucura de vedere la lac chiar și atunci când temperaturile ajung iarna. Parteneri de lux Yacht Charters cu Catering Creații și poate furniza oaspeților totul, de la mese multi86course placate la cocktail-uri au trecut și aperitive.

Privelistile

  • Una dintre cele mai mari lacuri din Carolina de Nord, Lacul Norman este un lac de om creat la începutul anilor 1960, ca urmare a construcției de Cowan Ford Barajul țărmului, mărginită de copaci acoperă aproximativ 520 mile și tururi ale lacului vor varia în termeni de obiective turistice în funcție de punctul de plecare. Cele mai multe excursii vor indica casele adoptase proeminente, trecute și prezente, și să ofere o istorie a lacului. Dacă sunteți nou la zona, asigurați-vă că pentru a cere operatorilor de croazieră despre legendarul monstru wampus Lake Norman.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se depanează un frigider micCum se depanează un frigider mic
My Whirlpool Frigider Congelator Nu este congelarea alimentelorMy Whirlpool Frigider Congelator Nu este congelarea alimentelor
Cum se verifica vârsta unui frigiderCum se verifica vârsta unui frigider
Alb Westinghouse Frigider ReparatiiAlb Westinghouse Frigider Reparatii
Sub Zero Depanarea FrigiderSub Zero Depanarea Frigider
Cum sa faci un sistem de blocare frigiderCum sa faci un sistem de blocare frigider
Cum se resetează Temp Frigider pe GE MyCum se resetează Temp Frigider pe GE My
Cum se utilizează un francez ușă Frigider lângă un pereteCum se utilizează un francez ușă Frigider lângă un perete
Care este cubic inch pentru GE Side de frigider 20-27 model?Care este cubic inch pentru GE Side de frigider 20-27 model?
Probleme de răcire FrigiderProbleme de răcire Frigider
» » Cina Croaziere pe Lacul Norman, în Carolina de Nord